Arkadaşlar yaklaşık 2-3 aydır saçlarım sürekli dökülüyor.Mevsimsel v.s. demek isterdim ama.Toka ile zor toplanan saçlarım bir avuç kaldı.Sizin önerebileceğiniz, memnun kaldığınız yöntemler var mı?
canım benımkıde öyle 3 aydır falan öyle bir iki tane değil benımkısı bir kökten bir sürü dökülüyor doktora gittim kansızlık dedı test yaptı ilaç verdi içti bişey olmadı hala dökülüyor korkyyorum bende!!! komsum dedıkı zeytın yağile banyoya gitmeden 10 dakka önce masaj yap koklere dedı iyi geliyor dedı bana onu denıycem PİŞİKOLAJIM BOZULDU BENIMDE

((((
öncelikle saçını yorma, geçmiş olsun
fön çektirme, boyatma, kendi haline bırak
kan sayımı yaptırt, belki demir eksikligi vy başka birşey eksikligi çıkabiilir, bunlar da saç döküyor
eczanelerde saç dökülmesi spreyleri var ( kozmetik değil ilaç ) bunların kızlar için olanından bir iki kür uygula
minoxil ismi
öncelikle saçını yorma, geçmiş olsun
fön çektirme, boyatma, kendi haline bırak
kan sayımı yaptırt, belki demir eksikligi vy başka birşey eksikligi çıkabiilir, bunlar da saç döküyor
eczanelerde saç dökülmesi spreyleri var ( kozmetik değil ilaç ) bunların kızlar için olanından bir iki kür uygula
minoxil ismi
MİNOXİLİ BENDE KULLANDIM dr vermıstı !!!
bendede saç dökülmesi vardı şampuan kullanmayı kestim.
şuan bebek şampuanı kullanıyoruz evde

Allaha şükür iyi geldi dökülmesi durdu.
eğer kokusuna dayanabilirim diyorsan haftada bir defa hafta sonları.
sarımsağı havanda döv saç diplerine sür evişi temizlik bitene kadar bekle sonrada bir güzel yıka.
saç diplerine ellerini sürdüğünde eline saçların parmaklarına battığını zamanla göreceksin.
Esmanur bunu uyguladığımda yeni saçlar mı çıkar ?
Esmanur bunu uyguladığımda yeni saçlar mı çıkar ?
canım teknik olarak ne kadar doğru bilmiyorum ama ben uzunca bir süre hafta sonları uyguladım faydasını gördüm parmak uçlarımı kafa derisine değdirdiğimde yeni saçları hissediyordum.
ama o arada ne boya ne fön saçıma hiçbir uygulama yapmadım bebe şampuanı ile yıkayıp bu uygulamayı yaprım.
bloğların biri bir uygulama anlatmıştı onuda sana araştıracağım.
benım bır problemım var...o problemım yuzunden saclarım yarı yarıya dökuldu tarak kafamda kırılırdı o kadar dıyorum...sonra stres ve problemımden dolayı saclarım once küle döndu daha sonra dökuldu...doktora gıttım cınko hapı verdı bır de ılac...ısmını de verırım...bır de ben sarımsak sampuanı kullanıyorum kokusuz olan...harıka bısey...ılacımı da suruyorum...son olarak da her hafta pazar bakım yapıyorum...en onemlısı cok uzun uzun duruluyorum...dunya starları bıle durulamanın onemını soylemıslerdır...uzun uzun durula...masaj yapa yapa...bu cok ıyı gelecektır...sampuanı her yerde bulursun lokman hekımlerın hepsınde var bır kac markanın...gecmıs olsun
evet sarımsak işe yarıyor fakat evde kokusu çok uzun sürede çıkıyor. yayılıp duruyor kokusu.