Gönderen Konu: Vekalet vermek  (Okunma sayısı 18501 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
Vekalet vermek
« : 01 Ocak 2012, 14:07:55 »
Arkadaşlar başka şehirde adıma olan bir belgeyi alabilmesi için o şehirdeki tanıdığıma vekalet verebilirmiyim.yani  noterde vekalet işlemini yaptırırken o kişininde yanımda olması şart mı yoksa kimlik bilgileri yeterli mi?vekalet verilen kişinin yakınlık derecesi önemli mi?bu konuda bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı cangz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Vekalet vermek
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2012, 14:10:25 »
Vekalet verirken onunda imzası gerekir bildiğim kadarıyla ve ne için vekalet verdiğinide belirt.Yoksa kişinin hamuruna kalmış nen varsa  alabilir.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2012, 14:11:55 »
hayır imzasına gerek yok sadece tc kimlik numarası yeterli noterde 45 tl ye falan ücreti vardır muhasebe için mesela benim üzerimde 70 tane firmanın vekaleti var hiç imzam yok üstünde sadece isim geçsin yeter...

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2012, 14:15:40 »
sadece tc yeterli marlboro nun da dediği gibi. Fiyat olarak noterden notere değişiklik gösteriyor 5  10 TL falan. en azından muğlada böyle  ;)
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2012, 14:18:17 »
Forumda avukat var.o bilir  ;D başlığı görüyorsa yazar zaten  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2012, 14:27:47 »
tc den herşey çıkıyo ama belgeye ne için verdiğini muhakka yazdır.
mesela 111.... tc li bilmemkimi uludağ üniv. diplomamı alabilmesi için diye belirt  her türlüyü kullandırma
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2012, 14:30:32 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar.sonuç itibariyle kişinin tc si yeterli oluyor.ücretide inşallah belirttiğiniz aralıklarda olurda kaş yapacam derken göz çıkartmam :D ona göre hazırlıklı gideyim ben notere.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2012, 14:39:23 »
@ilkemmm avukat hanım diyelimki ben pepside araba kazandım, istanbula ggitmek tv ye gazeteye çıkmak istemiyorum, babama veakalet verip arabayı o alsın istiyorum.peki buarada araba onun üzerinemi oluyor,ben sadece arabayı o alıp getirsin istiyorum,onun üzerine olsun istemiyorum.böyle bir durumda ne olur  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2012, 14:39:52 »
dip not :hayatımda 5 liraya noterden bırakın vekaletnameyi (genel/özel) suret harcı bile alındığını duymadım.yani lütfen yanlış anlamayın ama bilmediğimiz konularda insanları yanlış yönlendirmek yerine hiç yorum yazmamak daha makul diye düşünüyorum.ayrıca kesinlikle vekil tayin edilecek kişinin yanınızda bulunmasına da gerek yok.
izgim

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2012, 14:41:27 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@ilkemmm avukat hanım diyelimki ben pepside araba kazandım, istanbula ggitmek tv ye gazeteye çıkmak istemiyorum, babama veakalet verip arabayı o alsın istiyorum.peki buarada araba onun üzerinemi oluyor,ben sadece arabayı o alıp getirsin istiyorum,onun üzerine olsun istemiyorum.böyle bir durumda ne olur  ;D

:) :)
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG