konu acmak istedım bıseye dıkkat cekmek ıstıyorum...pek cok kısı bılıyor dershanede calıstıgımı...bır ogrencı grubum var gerı kalan soru grubundayım...velılerın bır kac kere cocuklarımız sıgara kokuyor ya da alkol gıbı dıye sıkayetlerıyle karsılastk bır kac kez,dershanede ıcıyor dıye suclandık...sımdı haftada 1 arama yapıyoruz...her aramamızda sıgara paketlerıyle karsılasıyoruz...bu dedıklerım unıversıte sınavı grubu oldugu gıbı ılkogretım sevıyesı grubunda da olabılıyor...okullar bızlerı bız okulları suclar olduk...kotu bır durumla karsılamamak amacıyla cocuklarınızn cantalarını ustunu karıstırın bakın...sonradan iş işten gecnce cok sorun oluyor...bır de rıca edıyorum arkadas cevresı cok onemlı...pek cok hocamız ıkna edemıyor ogrencılerı...sıgara ve alkol benzerı urunlerın kullanm yaşı cok dusuk...
vaktınızı almak degıl amacım...sonradan anneler cok uzuluyor...lutfen cocugunuzun uzerını ve cantasını arastırın,onunla konusun bulursanız da kızmadan...tesekkur ederm
Çok hassas bir konu.Benimde bi kızım var henüz 2 buçuk yaşında..Ama ben daha şimdiden endişelenmeye başladım.Arkadaş çevresi çok önemli.Şu lanet sigaraya bende öyle başlamıştım..ama Allaha şükürler olsun 4 senedir ağzıma koymadım...Bu konuda annelere babalarada çok iş düşüyo.Çocuklarınıza aamn içme çok zararlı deyip kendiniz içerseniz ne anladık o işten.Çocuğun kafası karışmazmı??Lütfen kendiniz için değilse bile çocuklarınız için bırakın şu zıkkımı