10.01.2012 akşam gazetesinde sonuçlar 
Sonuçlar ayın 9 u olarak düzeltildi sanırım..
Tam tersi 10'u
Neyse sonuçlar güzel olsunda 1 güncükten bişey çıkmaz.
10.01.2012 akşam gazetesinde sonuçlar
diazem bizde yamuk olmaz
Kac Katılım Olur? Tahminleri alalım
bunda fiş ibrazı zorunlumuydu acaba?
Fiş istemiyorlar sadece şifreli kart istiyorlar
teşekkür ederim cevap için. benim fişimin bir kısmına kolonya dökülmüşte bi an panik yapmıştım

böyle bir durumda fiş numarası belli kasadan çıkartabiliyorlarmı acaba? diğer kampanyalarda daha iyi saklayacağım fişimi ama yinede böyle bişey olursa marketten yardımcı olurlarmı acaba?
Fis istiycekler.cunku sadece 75 ml lik urunlerde gecerli idi.Katilimsa biraz olur cunku Konyada 2 defa bitti o sifreli kart balyalari ve son 3 gun kala yoktu.Bende bira katilsamda karr kalmamasindan solayi iatedigim rakama ulasamadum.
Fis istiycekler.cunku sadece 75 ml lik urunlerde gecerli idi.Katilimsa biraz olur cunku Konyada 2 defa bitti o sifreli kart balyalari ve son 3 gun kala yoktu.Bende bira katilsamda karr kalmamasindan solayi iatedigim rakama ulasamadum.
fiş ibrazı kampanya şartlarında yazmıyor..bu yüzden istemeyezler.
kampanya tüm 75ml ler değilde.3d olan ürünlerdi
bu sefer kartları kasalara dağıttılar bu yüzden katılım çok oldu. Eskkiden insanlar müşteri hizmetlerine gitmeye üşeniyorlardı. kasadan olunca haberi olan olmayan aldı şifreli karttan. ama kartta fiş demiyor sadece şifreli kart ibrazı diyor. Neyse benim fişimin nurası belli wella ürünleride gözüküyor ama bir kısmı kolonyalı sanırım sorun olmaz ne dersiniz diazem bey siz bu konularda ustasınız artık.