Reishi Mantarı var en popler yeni moda ama o güzellikte kullanılıyormu bilmiyorum.
ben artık cevap yazmıyorum
(
elticiim yaz kız cevabını

ben böyle buldum yaz sonunada... isteyen yapar isteyen araştırır...

Bu arada ben böyle buldum...
Ginkgo Biloba (Mabet Ağacı)
Ginkgo Çin'de uzun zamandır yetiştirilen bir ağaçtır. Bazı tapınaklara dikilmiş ginkgoların 1500 yaşını geçkin oldukları tahmin edilmektedir. Budizm ve Konfiçyüs öğretisi açısından arzettikleri sembolik önem nedeniyle Çin'in yanı sıra Japonya ve Kore'de de geniş ölçekte ginkgo dikilmiş, bu arada ginkgo neslinin bir nebze ehilleştirilmesi veya doğal ormanlarda diğer ağaç türlerinin komşuluğunda melezleşmesi sözkonusu olmuştur.
valla bende sade " soya " yazdım geçtim..
Sevgili GULSEN hnm yazdıgınız arkadaşların kötü bir mesajını bulamadım sadece sizin yazılarınız için ceza alacagınızı memnuniyetle burdan söyleyebilirim
Nekadar nahos usluplar bunlar boyle konuyu kilitliyorum
SİZDE ŞIRACININ DOSTU BOZACISINIZ GALİBA.
HAPSE Mİ GİRECEĞİM YOKSA:)
siz de masallah bagıra çağıra söylediniz sözler kendinizde burası mahallenizdeki komşularınızla dedikodu yapacağınız bir yer deil burdan uzak kalacaksınız uzunca bir süre
ne diyosun sen ya. nereye cirkin mesaj yazmisim hangi konuyu germisim ben. forumda bir suru mod var oyle olsaydi uyarirlardi. sen once sanalda buyuk harfle yazmanin bagirmak oldugunu ogrende sonra kampanyaci olursun. benim mesajimda hic bi anormallik yok ama sen bi kendine bak istersen?