Arkadaşlar bilgisayardan PrntScr ile resim cektim fakat JPEG olmadıgı icin Facebook a yükleyemedim onu nasıl JPEG yapabilirim bilen varmı programı mı var nasıl oluyor biri bana anlatırsa sevinirim
Dosya > Farklı Kaydet > Kayıt Türü > JPEG
çıkmıyor bende sadece bit yazıyor manager ile
çıkmıyor bende sadece bit yazıyor manager ile 
o zaman Bilgisayarım > Üstte Araçlar > Klasör seçenekleri > Görünüm > "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" okeyi kaldır. Tamam'a bas. Sonra o resim xxx.bmp olcak, adını deiştir xxx.jpg yap
oldu valla bulmam biraz uzun sürdü ama cok cok tskler:)) bundan sonra hepsinde yapabilirmiyim bunu ayarları ellemeden biit olanı jpg
oldu valla bulmam biraz uzun sürdü ama cok cok tskler:)) bundan sonra hepsinde yapabilirmiyim bunu ayarları ellemeden biit olanı jpg
ayarı yeniden eski haline çevirmeni tavsiye ederim çünkü isim değiştirirken falan karışıklık yaratabiliyor. Lazım olunca yine böyle yapar çevirirsiniz resim formatını
hazır burda pcden anlayan birileri var bende bişey sorcam

explorer da facebooktan bi uygulama oyun açmak istediğimde xd proxy falan gibi bişey çıkıyo ve uygulama açılmyıor. Ne yapmak lazım
hazır burda pcden anlayan birileri var bende bişey sorcam
explorer da facebooktan bi uygulama oyun açmak istediğimde xd proxy falan gibi bişey çıkıyo ve uygulama açılmyıor. Ne yapmak lazım
xd proxy çıkınca işlem tamamlanmış sayılır f5 yap devam et