Gönderen Konu: MSI Türkiye Notebook Hediyeli Yarışma  (Okunma sayısı 1440 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
MSI Türkiye Notebook Hediyeli Yarışma
« : 28 Aralık 2011, 02:32:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

MSI Türkiye
Merhaba arkadaşlar, çok yakında notebook ödüllü bir yarışma yapacağız, hazır olun. Fakat bu yarışmadan hemen önce bir ısınma turu yapalım dedik. Bu ufak yarışmamızda toplam 10 adet orijinal Dirt 3 oyun kupon kodunu hediye edeceğiz. Kazanmak için yapmanız gereken interneti araştırıp 2011 yılında yayınlanmış ödüllü bir MSI anakart incelemesi bulmak ve linkini bu mesajın altında paylaşmak. 10 farklı incelemenin linkini paylaşan ilk 10 kullanıcı hediyeleri kazanacak. Unutmayın, daha önce yazılan bir incelemenin linkini gönderirseniz geçersizdir ve incelemede ürün mutlaka ödül kazanmış olmalıdır. Google zamanı!
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Ynt: MSI Türkiye Notebook Hediyeli Yarışma
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 11:56:54 »
yorucu bir yarışma hak edenin kazanacağı türden :)
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı aktas533

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: MSI Türkiye Notebook Hediyeli Yarışma
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 12:04:17 »
Aslında çok basit. Msi resmi sitesine girip anakart bölümüne girdim. Ödül kazanan anakartları seçtim.  :P İlk ödül alan anakartlardan birini seçip google da makalesini arattım ve yapıştırdım. Bakalım daha önce yayımlanmadıysa ve geç kalmadıysak kazanabilme ihtimali sürüyor.  :D
Erkek devlettir; yönetir, korur, sahip çıkar.. Kadın millettir; devleti yalnızca "o" ayakta tutar.