Bağlanılan Hatırlatmalar

• Gntl/Keramika Kampanyası: 31 Aralık 2011 - 06 Ocak 2012

Gönderen Konu: Gntl/Keramika ile 2 Kişiye Fincan Takımı Hediye/(27 Aralık-20 Ocak)  (Okunma sayısı 1232 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Büyük harfla yazım için özür dilerim
Blogdan direk alıp kopyaladım ondan bu şekilde oldu

GELELİM KAMPANYAMIZIN ŞARTLARINA

KAMPANYAMIZ 27 ARALIK  20 OCAK TARİHLERİ ARASINDA DEVAM EDECEK VE 21 OCAK TARİHİNDE SONUÇLAR AÇIKLANACAKTIR....

KAMPANYA SONUNDA 2 ŞANSLI KİŞİ  GÖRSELDEKİ FİNCAN TAKIMINI KAZANANCAKTIR, KARGO CÖMERT FİRMAMIZA AİTTİR...
ŞİMDİ SIRA KATILIM ŞARTLARINDA....

BLOĞUMU İZLEMYE ALIP SOL TARAFTAKİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRSENİZ BENİ SEVİNDİRİRSİNİZ ZORUNLU DEĞİL TABİKİ....

KAMPANYAMIZI MUTLAKA FACEBOOKTA VE BLOĞUNUZDA (VARSA ) DUYURUYORSUNUZ

KERAMİKA SERAMİK FACEBOOK  ADRESİNİ BEĞENİP SAYFADA KENDİNİZE
"HERŞEYDENBİRAZHERKESLEBİRLİKTE BLOG KAMPANYASINA KATILDIM" YAZIP  EN AZ 10 KİŞİYE SAYFAYI VE BU YORUMU BEĞENDİRİYORSUNUZ (BU ŞEKİLDE 1 KATILIM HAKKI ELDE ETMİŞ OLUYORSUNUZ)

LÜTFEN KERAMİKA FACEBOOK SAYFASINDAKİ 10 BEĞENİ ŞARTINI YERİNE GETİRMEDEN YORUMLARINIZI GÖNDERMEYİNİZ, 10 BEĞENİ İÇİNDE KENDİ YORUMUNUZU KENDİZİN BEĞENMENİZ KABUL EDİLMEYECEKTİR....
EĞER 20 BEĞENİ OLURSA  2, 30 BEĞENİ OLURSA 3 KATILIM HAKKI, (HER 10 BEĞENİ +1 KATILIM HAKKI KAZANDIRACAK)KAZANACAKSINIZ

YORUMLARINIZI YAZARKEN KERAMİKA MARKASI SİZİN İÇİN NE İFADE EDİYOR BUNU BELİRTMENİZ GEREKİYOR....

ŞARTLAR BU KADAR...

İŞLEMLERİ TAMAMLAYINCA BU POSTUN ALTINA
FACEBOOK PROFİL LİNKİNİZİ VE FACEBOOKTA KATILDIĞINIZ TAM İSİM İLE SİZE ULAŞABİLECEĞİMİZ BİR EMAİL ADRESİNİN BULUNDUĞU YORUMUNUZU BIRAKACAKSINIZ...

LİNKLERDE VE FACEBOOK İSİMLERİNDE EKSİK OLANLARIN YORUMLARI YAYINLANMAYACAKTIR....
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2011, 14:15:01 Gönderen: gntl »

Çevrimdışı czerkinli

• Usta Kampanyacı
katıldım

devam eden kampanyalarıma bekliyorum

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
face fan sayfasında 10 beğeni almadan lütfen bloğa yorum bırakmayın arkadaşlar...

Çevrimdışı gntl

• Usta Kampanyacı
katılımlarınızı bekliyorummmmmmmm