Bübchen Türkiye
YILBAŞI ÖZEL YARIŞMAMIZ:
DOĞRU CEVABI GÖNDER, KAZAN!
Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:
1. Öncelikle eğer Bübchen’in buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.
2. Aşağıdaki sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail olarak göndermelisiniz.
3. Doğru cevabı gönderenler arasından 5. 55. 125. 225. ve 325. Kişiler, özel çantası içerisinde banyo köpüğü, şampuan, bebek yağı, nemlendiricili süt ve pişik kremi – önleyiciden oluşan BÜBCHEN BAKIM SETİ kazanacak.
4. Sorunun doğru yanıtını, Facebook duvar arşivimizde ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin web sitemizde bulabilirsiniz!
5. Yarışmaya katılmak için en geç 29 Aralık Perşembe gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.
6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 30 Aralık Cuma Günü buradan duyurulacaktır.
7. YARIŞMA SORUSU: “Bübchen Çocuk Grubu ürünlerinde hangi meyveli şampuanlar vardır?”
8. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.
9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Bübchen'e vermektesiniz.
Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.
NOT: Lütfen cevabınızı duvarımızda paylaşmayınız. Bu yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi kendi şansınızı da azaltacaktır.
elma kayısı frambuaz buldum ben