Gönderen Konu: Bübchen Türkiye  (Okunma sayısı 3899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MRS.

• Yeni Kampanyacı
  • *
Bübchen Türkiye
« : 26 Aralık 2011, 16:48:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

"Bübchen saç ve cilt bakım ürünlerini tercih ediyorum. Çünkü ......................"

Bakalım kullanıcı deneyimlerini paylaşarak, bu cümleyi en güzel, en anlamlı kimler tamamlayacak?

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. Öncelikle eğer Bübchen'in buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Yukarıdaki yarım cümleyi tamamlayarak, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız ili de yazıp, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Cümleyi tamamlayıp gönderenler arasından, 1. 45. 90. 160. ve 200. kişiler, Bübchen'den Şampuan, Banyo Köpüğü ve Nemlendirici Süt’ten oluşan üçlü Bakım Seti kazanacaklar.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Bübchen Türkiye
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 17:40:05 »
Bübchen Türkiye
YILBAŞI ÖZEL YARIŞMAMIZ:
DOĞRU CEVABI GÖNDER, KAZAN!

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

1. Öncelikle eğer Bübchen’in buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'beğen'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Aşağıdaki sorunun cevabını, adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Doğru cevabı gönderenler arasından 5. 55. 125. 225. ve 325. Kişiler, özel çantası içerisinde banyo köpüğü, şampuan, bebek yağı, nemlendiricili süt ve pişik kremi – önleyiciden oluşan BÜBCHEN BAKIM SETİ kazanacak.

4. Sorunun doğru yanıtını, Facebook duvar arşivimizde ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin web sitemizde bulabilirsiniz!

5. Yarışmaya katılmak için en geç 29 Aralık Perşembe gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişiler 30 Aralık Cuma Günü buradan duyurulacaktır.

7. YARIŞMA SORUSU: “Bübchen Çocuk Grubu ürünlerinde hangi meyveli şampuanlar vardır?”

8. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Bübchen'e vermektesiniz.

Herkese bol şanslar diliyor, cevap maillerinizi bekliyoruz.

NOT: Lütfen cevabınızı duvarımızda paylaşmayınız. Bu yarışma kurallarına aykırı olduğu gibi kendi şansınızı da azaltacaktır.

elma kayısı frambuaz buldum ben

Çevrimdışı penelope

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 18:16:47 »
elma
kayısı
frambuaz

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 30 Aralık 2011, 15:37:25 »
Bübchen Türkiye
YILIN SON TALİHLİLERİ,
BÜBCHEN BAKIM SETİ KAZANDILAR!

Özel çantası içerisinde banyo köpüğü, şampuan, bebek yağı, nemlendiricili süt ve pişik kremi – önleyiciden oluşan saç ve cilt bakım seti kazananlar:

Elvan Yeşilbaş (İstanbul)
Sema Boyacı (Antalya)
Çiğdem Çetin (İzmir)
Kamile Dulkadir
Hicret Özkan (İstanbul)
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #4 : 30 Aralık 2011, 15:41:56 »
tebrikler :)
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2011, 15:45:00 »
Bende kazanmsm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı rengin

• Usta Kampanyacı
  • все будет хорошо 다 잘 될 것입니다
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2011, 15:48:54 »
tebrikler :)
‘Rabbim!

Ben senin bana indireceğin hayra
öylesine muhtacım ki…’

Kasas / 24

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2011, 15:54:21 »
Ya ben bunu nasıl kaçırdım :( Tebrikler

Çevrimdışı Saranda

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 31 Aralık 2011, 00:10:19 »
Tebrikler
İşe yarayacak şeyleri her  zaman kaçırırım yada beklerim tam o sırada çocuklar bırakmaz :)

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2012, 14:09:47 »
SADECE ANNE ADAYLARI İÇİN DÜZENLEDİĞİMİZ YARIŞMAMIZA
SADECE DAKİKALAR KALDI!