0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en kötüsü benimdir heralde geçen sene pepsiden 10.000 tl yedektim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötüsü benimdir heralde geçen sene pepsiden 10.000 tl yedektim hatta onunla da kalmadı sonraki hafta 1.000 tl yedek, ondan sonraki hafta da 1.000 tl yedekteydim sonra da katılmadım sinir oldum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötüsü benimdir heralde geçen sene pepsiden 10.000 tl yedektim hatta onunla da kalmadı sonraki hafta 1.000 tl yedek, ondan sonraki hafta da 1.000 tl yedekteydim sonra da katılmadım sinir oldum Benim gönderimi okumadınız sanırım ben de aynı şekilde bir defa 10.000 tl yedektim 2 defa da 1000 tl de yedek oldum fakat bunların sışında13.000 tl kazanmıştım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötüsü benimdir heralde geçen sene pepsiden 10.000 tl yedektim hatta onunla da kalmadı sonraki hafta 1.000 tl yedek, ondan sonraki hafta da 1.000 tl yedekteydim sonra da katılmadım sinir oldum Benim gönderimi okumadınız sanırım ben de aynı şekilde bir defa 10.000 tl yedektim 2 defa da 1000 tl de yedek oldum fakat bunların sışında13.000 tl kazanmıştım evet okumamıştım, yine de senin durumun daha iyiymiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinen kötüsü benimdir heralde geçen sene pepsiden 10.000 tl yedektim hatta onunla da kalmadı sonraki hafta 1.000 tl yedek, ondan sonraki hafta da 1.000 tl yedekteydim sonra da katılmadım sinir oldum Benim gönderimi okumadınız sanırım ben de aynı şekilde bir defa 10.000 tl yedektim 2 defa da 1000 tl de yedek oldum fakat bunların sışında13.000 tl kazanmıştım evet okumamıştım, yine de senin durumun daha iyiymiş Geçen yıl değildi hem önceki yıldı
Ben asil olupta tableti kaçırdım.Yedek olmak yanında vızıltı gibi kalır