Benim en korktuğum şey yedekte olmak yedekte olacağıma hiç olmayayım daha iyi bence.
Şuana kadar en büyük yedeğe kaldığım hediye Bisiklet oldu

Sizin ki hangi hediye oldu?
Bu arada o bisikletten yedeğe çıktığım anım şu şekilde
Ben tatildeydim ve saat 11:00 de telf.aranmış istanbul numarasıydı enimde pek geri dönme huyum yoktur arayan tekrar arayan düşüncesinde olanlardanım sonrada aklıma takıldı google ye telf. yazdım ve ttçocuk tan aramışlar sonrada heyecanlandım çünkü ttçocğun verdiği en büyük hediyelerden di anında aradım fakat çalışma saatini geçtiği için yanıt alamadım ve diğer gün pazardı o geçen her dakika aklımdaydı acaba paten mi scoter mi bisiklet mi diye sonrada kaç gün dayandım ve sabah oldu o gün gelene kadar ben bilirim hangi hediyenin çıktığını düşünmenin psikolojisini sonrada aradım fakat cevap alamadım bence biliyorlardı fakat yedeğe olduğumun haberini veremediler sitede açıklanacaktır dediler kapattım ve bekledim 1 kaç gün zaten tatile gittiğim yerde int. girmek çileydi sadece gece 3-4 de biraz sakinleşiyordu internet neyse baktığım da hiç ama hiç aklıma gelmeyen şey belki 1-2 defa gelmişti ya yedeksem diye ama düşündüm yedeksem niye arasınlar yahu o kadar şeyermi dedim pek üzerinde durmadım yedeğe kalmamı sonradan sitede yedekte olduğumu görünce aman Allahım başımdan aşağıya kaynarsular döküldü hatta tatildeyken sitenin santralini bile aradım kargo adresini nasıl vereyim diye ama...