0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLandrover yedeğiydim daha ne diyeyim ki harbimi diyon vay anasını.hangi kampanyadan
Landrover yedeğiydim daha ne diyeyim ki
ben çok yedek oldum ilk yedekliğimi ilk kampanyam olan cerraforu un fotoğraf makinası çekilişinde yaşadım daha sonra pepsi nin 10 bin tl yüklü hediye kartında yedektim yine pepsinin aynı kampanyasında 2 defa 1000 tl değerinde kartında yedek oldum samsung un bir kampanyası vardı one leove touch orada yine yedek olmuştum samsung tablet pc veriyordu sanırım.Belki başka da yedek olmuşumdur da aklıma gelmedi şimdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLandrover yedeğiydim daha ne diyeyim ki harbimi diyon vay anasını.hangi kampanyadanİlk katıldıgım kampayaydı sanırım ülker çikolata paketlerinde şifre vardı msj ile gönderiyorduk küçük hediyelere bakarken jeepin yedegi oldugumu gördüm esas kazanan güney illerinden biriydi yakında olsa süresini geçirmeye çalışacaktım da aldı gitti arkadaş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLandrover yedeğiydim daha ne diyeyim ki harbimi diyon vay anasını.hangi kampanyadanİlk katıldıgım kampayaydı sanırım ülker çikolata paketlerinde şifre vardı msj ile gönderiyorduk küçük hediyelere bakarken jeepin yedegi oldugumu gördüm esas kazanan güney illerinden biriydi yakında olsa süresini geçirmeye çalışacaktım da aldı gitti arkadaş hayalimdeki 3 arabadan biri yedek kalsam gerçekten çok üzülürdüm. geçmiş olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok yedek oldum ilk yedekliğimi ilk kampanyam olan cerraforu un fotoğraf makinası çekilişinde yaşadım daha sonra pepsi nin 10 bin tl yüklü hediye kartında yedektim yine pepsinin aynı kampanyasında 2 defa 1000 tl değerinde kartında yedek oldum samsung un bir kampanyası vardı one leove touch orada yine yedek olmuştum samsung tablet pc veriyordu sanırım.Belki başka da yedek olmuşumdur da aklıma gelmedi şimdi nöbetçi golcü semih şentürk ten beter olmuşun sen,habire yedek espri yapıyorum arkadaşım çok sinir bozucu bir durum ama bence bu bir işaret olabilir bir gün büyük bir vole vuracaksın gibime geliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok yedek oldum ilk yedekliğimi ilk kampanyam olan cerraforu un fotoğraf makinası çekilişinde yaşadım daha sonra pepsi nin 10 bin tl yüklü hediye kartında yedektim yine pepsinin aynı kampanyasında 2 defa 1000 tl değerinde kartında yedek oldum samsung un bir kampanyası vardı one leove touch orada yine yedek olmuştum samsung tablet pc veriyordu sanırım.Belki başka da yedek olmuşumdur da aklıma gelmedi şimdi nöbetçi golcü semih şentürk ten beter olmuşun sen,habire yedek espri yapıyorum arkadaşım çok sinir bozucu bir durum ama bence bu bir işaret olabilir bir gün büyük bir vole vuracaksın gibime geliyor Fakat pepsinin o kampanyasından 13.000 tl lık kart kazanmıştım yedekler haricinde yedekler de olsaydı toplam 25.000 tl oluyordu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben çok yedek oldum ilk yedekliğimi ilk kampanyam olan cerraforu un fotoğraf makinası çekilişinde yaşadım daha sonra pepsi nin 10 bin tl yüklü hediye kartında yedektim yine pepsinin aynı kampanyasında 2 defa 1000 tl değerinde kartında yedek oldum samsung un bir kampanyası vardı one leove touch orada yine yedek olmuştum samsung tablet pc veriyordu sanırım.Belki başka da yedek olmuşumdur da aklıma gelmedi şimdi nöbetçi golcü semih şentürk ten beter olmuşun sen,habire yedek espri yapıyorum arkadaşım çok sinir bozucu bir durum ama bence bu bir işaret olabilir bir gün büyük bir vole vuracaksın gibime geliyor Fakat pepsinin o kampanyasından 13.000 tl lık kart kazanmıştım yedekler haricinde yedekler de olsaydı toplam 25.000 tl oluyordu vay nerelere harcadın o parayı merak ettim.banka kartına yüklü verdiler sanırım.her yerde geçerlimiydi yoksa sınırlı alışveriş mağazalarındamı ?