Adını Koyamadığım Sevdam: Aşk, Sevgi, Dostluk
YARIŞMA TAKVİMİ
BAŞVURU TARİHİ : 1 Şubat 2009
SON BAŞVURU : 31 Mayıs 2009
SONUÇLARIN İLANI : 15 Haziran 2009
1.ye : Şiir Kitabı ücretsiz olarak yayınlanacak (1 adet diz üstü bilgisayar+kişisel web sitesi+100 TL 'lik kitap paketi)
2.ye : Şiir Kitabı ücretsiz olarak yayınlanacak (Yabancı dil eğitimi +kişisel web sitesi+100 TL 'lik kitap paketi)
3.ye : Şiir Kitabı ücretsiz olarak yayınlanacak (Bireysel Gelişim Eğitimi+kişisel web sitesi+100 TL 'lik kitap paketi)
Mansiyon : Mansiyon ödülü kazanan 10 şairin şiirleri ortak bir kitapta toplanıp ücretsiz yayınlanacaktır.Ayrıca 1 yıllık Genç Gelişim Dergisi aboneliği ve 100 TL'lik kitap paketi HEDİYE.
Ayrıntılı bilgi
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Teşekkür. Her türlü 3 tane şiir kıtabı olacak pıyasada.
şiir yarışması mı. şiir kitabı yarısması mı?
Bi kıtap dolusu siiri olmayan yarısamazmı?
Kazanırsa Ne yayınlatacak. yayın masraflarını kazanana vercekler mı?
1. Aşama: Başvuru
Yarışmaya başvurular yukarıda belirtilen tarihlerde, internette Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinde ve iadeli taahhütlü posta ile yapılır.
Başvuru bedeli bir şiir için 10 TL’dir. (Bu bedel, her katılımcı adına Evimizdeki Okul Eğitim ve Kültür Derneği’ne bağışlanacaktır. Dekonta, şiir yarışması 2009 katılım bedeli açıklaması yazılması gerekmektedir. Bedelin ibraz edilmesi zorunludur.)
keşke vaktim olsa kesin katılırdım

şiiri çok severimde
şiirim var acaba katılsam mı ki
araz87 sen katılırsan arkandayım
nıye ben katılırsam desteklemezmısın benı
paylaşımın için teşekkürler
su son dönem olmasaydı kesinlikle kaçırmazdım bu yarışmayı ama inş diğer şiir yarışmalarına diyelim
şiir başına 10 lira.. güzel para toplarlar.. Evimizdeki Okul Eğitim ve Kültür Derneği’ne bağışlanacak diyor. Neymiş bu dernek bir bakayım bare

merak ettim..