smile peki kaç tahmin yaptın ilk tahmininmi seçildi bu konuyu aydınlatırsan sevinirim.gizemlinin ilk tahmini seçildiği için cevabı işimize yaramadı

daha doğrusu birden fazla cevap yolladım birden sonrakilerden biri şeçildi demeni istiyorum aradığım cevap bu
gizemli resmen 4s kazandın yaaa, harika
ooo hediyeler foruma gelmiş sevindim.. Güle güle kullan tosbikim.. durdun durdun turnayı gözünden vurdun maşallah diyeyimm tütütü ..
Eminde nokiadan çok çekmişti daha büyük hediye kazanmış.. tebrikler ona da ..
bende turkcell yok bi şekilde hat bulunurda en önemlisi akşam 7 den sonra nete bakamıyorum maalesef benim için kayıp bi kampanya oldu bu..
çok teşekkür ederim iyi dileklerin için çok heyecanlıyım walla
usb, kalem, defter vs nasıl kazanıldı ilk gün gene tahminlemi ayrı biryerdenmi yapılıyor
bir cevap alamadım en baştan okuyorum konuyu belki vardır diye
gündüz aynı adresten 3 ipucu verdikleri tahmin soruları soruyorlar, canlı yayın değil ama onlar. o hediyeleri ordan kazanıyoruz.
teşekkürler saat kaç gibi oluyor o büyük hediyeleri alamıycam bari ufak birşeyler çıksın her zamanki gibi
Tebrikler gizemlitosbaga devamı gelir inşallah....
usb, kalem, defter vs nasıl kazanıldı ilk gün gene tahminlemi ayrı biryerdenmi yapılıyor
bir cevap alamadım en baştan okuyorum konuyu belki vardır diye
gündüz aynı adresten 3 ipucu verdikleri tahmin soruları soruyorlar, canlı yayın değil ama onlar. o hediyeleri ordan kazanıyoruz.
tebrik ediyorum seni de bu arada hep görüyordum kim bu gizemli diye kaderde canlı yayında karşılaşmak varmış
emin i tanımasamda tebrikler yeni farkettim

sırasıyla macbook air,iphone 4s ve ipad 2 istediklerim hangisi olursa olur ama en çok macbook a ihtiyacım var

benim bilgisayar apple zaten ama eski model işlemcisi ppc,falsh paleyerin son sürümüyle yapılan uygulamaları videoları açmıyor,bu macbookta aynı marka apple ama intel işlemcili olcuğu için sorun yaşamayacağım

macbook lazım bana özetle
Tebrikler gizemlitosbaga devamı gelir inşallah....
seni o kadar kıskanmıştım ki iphone kazandığında. ama kötü niyetle değil, keşke ben de kazansam diye. hatta bugün işten eve dönerken kaç liralık ipana almıştır acaba, ben ne kadar ayırabilirim bütçemden alışveriş kampanyaları için diye düşüne düşüne geldim yolda

çok teşekkür ederim. Allah sana da daha çok versin