cevaplarıma atlagelşaban ve facebookvar yazmıştım
usb, kalem, defter vs nasıl kazanıldı ilk gün gene tahminlemi ayrı biryerdenmi yapılıyor
bir cevap alamadım en baştan okuyorum konuyu belki vardır diye
ooo hediyeler foruma gelmiş sevindim.. Güle güle kullan tosbikim.. durdun durdun turnayı gözünden vurdun maşallah diyeyimm tütütü ..
Eminde nokiadan çok çekmişti daha büyük hediye kazanmış.. tebrikler ona da ..
bende turkcell yok bi şekilde hat bulunurda en önemlisi akşam 7 den sonra nete bakamıyorum maalesef benim için kayıp bi kampanya oldu bu..
Dünde dediğim gibi, pc başında duran beyinsiz görevlinin gözüne sokmak lazım cevapları.
Yoksa nerde tek tek okuyarak evap verecek adam.
Verelimde gidelim eve mantığındalar.
ya bu arada benim cevabıma ne yorum yaptılar ben dinleyemedim, kopmuştu o sırada

açtığımda o zaman cimicip birinci yasemin derya aka dedi zaten çığlıkta gerisini de duymadım, dinleyen anlatır mı
usb, kalem, defter vs nasıl kazanıldı ilk gün gene tahminlemi ayrı biryerdenmi yapılıyor
canlı yayın yokken katıl ipucu verip kutuda ne olduğunu soruyorlar bilirsen kutudaki ödül senin oluyor.
gündüz aynı adresten 3 ipucu verdikleri tahmin soruları soruyorlar, canlı yayın değil ama onlar. o hediyeleri ordan kazanıyoruz.