0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben böyle uygulamanın yaaa ne dediysem kabul etmiyo edincede formu yollamıyo ne salak bişey yaaa gnctrkcll li olmayan bi numara yazınca kabul etmiyo olabilir. bir de gnctrkcll li olan bi numara yazın ?
ben böyle uygulamanın yaaa ne dediysem kabul etmiyo edincede formu yollamıyo ne salak bişey yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben böyle uygulamanın yaaa ne dediysem kabul etmiyo edincede formu yollamıyo ne salak bişey yaaa gnctrkcll li olmayan bi numara yazınca kabul etmiyo olabilir. bir de gnctrkcll li olan bi numara yazın ?gnctrlcll li olamayıp da kazanan yoktur herhalde
GNC şartı aranıyor ! (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben böyle uygulamanın yaaa ne dediysem kabul etmiyo edincede formu yollamıyo ne salak bişey yaaa gnctrkcll li olmayan bi numara yazınca kabul etmiyo olabilir. bir de gnctrkcll li olan bi numara yazın ?gnctrlcll li olamayıp da kazanan yoktur herhalde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGNC şartı aranıyor ! (:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben böyle uygulamanın yaaa ne dediysem kabul etmiyo edincede formu yollamıyo ne salak bişey yaaa gnctrkcll li olmayan bi numara yazınca kabul etmiyo olabilir. bir de gnctrkcll li olan bi numara yazın ?gnctrlcll li olamayıp da kazanan yoktur herhaldeben kardeşimimn numarasını yazdım bilmem ne yazıp 2222 ye msj atın genç turkcelli olmadan hediyenizi alamazsınız dedi sonra kendiliğinden ekran gitti hiiiiiç bişe anlamadım ....