0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mı acaba hayır bu benim dediğim 10 senedir falan yok ama manyak bi tadı vardı bounty i diyon yoksa en sevdiğim çikolata ama o piyasada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mı acaba hayır bu benim dediğim 10 senedir falan yok ama manyak bi tadı vardı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mı acaba
önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mı acaba hayır bu benim dediğim 10 senedir falan yok ama manyak bi tadı vardı bounty i diyon yoksa en sevdiğim çikolata ama o piyasada hayır o da değil herkes bilemez bunu ya yaşı tutmaz herkesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinönceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin mı acaba hayır bu benim dediğim 10 senedir falan yok ama manyak bi tadı vardı bounty i diyon yoksa en sevdiğim çikolata ama o piyasada hayır o da değil herkes bilemez bunu ya yaşı tutmaz herkesin ben senden tahminen 6 yaş büyüğüm armağan ama sen çikolatanın markasını bile bilmiyon söylesen şak diye bulcam
şahane bir tadı var ben çok beğendim önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten aynı onun tadı var komboyada üzerine döktükleri hindistan cevizlerinin kavurmuşlar süper tat olmuş fiyatıda uygun1 tl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahane bir tadı var ben çok beğendim önceden bi bisküvi vardı hatırlayan var mı bilmiyorum iki küçük bisküvi arası hindistan cevizi kreması üzerinede hindistan cevisi 6 tane çıkıyodu bi paketten aynı onun tadı var komboyada üzerine döktükleri hindistan cevizlerinin kavurmuşlar süper tat olmuş fiyatıda uygun1 tldediğin 6 'lı bisküvi benimde favori bisküvimdi zamanında. artık yok sanırım adı da yanılmıyorsam cocoshale idi.
bende diyorum bu ne diyor yabancı yabancı isimler yazıyor aklıma gelmiyor.senin dediğin eti kokoşale