Alo sipariş verdim geçende 10tl katlarındaydı sipariş bedelim, içine kart koymamışlardı bende sonradan farkettim ama geçmişola
Ben bugün 2 menu aldım 15.25 TL tuttu kadın bana 2 kart verdi 3 adet kart vermeniz gerek dedim ama 2 menü aldığım için 2 kart veriliyor dedi her 5 tl'ye değil mi acaba
ben netten birkaç kez menü siparişi verdim ama çekiliş kuponu getirmediler. İlla oraya mı gitmem gerekiyor?
3 şişli 3 harbiye 2 beyoğlu kartım var nasıl takas yapılyo
ben netten birkaç kez menü siparişi verdim ama çekiliş kuponu getirmediler. İlla oraya mı gitmem gerekiyor?
hayır getirmeleri gerekli ama unutuyorlar galiba,geçen kampanyada getirdiler çünkü, birdahaki sefere hatırlatacağım telefonda
hayır getirmeleri gerekli ama unutuyorlar galiba,geçen kampanyada getirdiler çünkü, birdahaki sefere hatırlatacağım telefonda 
aaa sağol bende isteyeyim bari. terbiyesizler.
Ben bugün 2 menu aldım 15.25 TL tuttu kadın bana 2 kart verdi 3 adet kart vermeniz gerek dedim ama 2 menü aldığım için 2 kart veriliyor dedi her 5 tl'ye değil mi acaba 
10TL ve 15 TL arasında ki her bir menüye 2 adet , 15 TL üzeri her bir menüye 3 adet şifreli kart verilir. Sadece menü fiyatı geçerlidir. şeklinde açıklama var yani her menüye 1 adet değil
Burger King Türkiye
Ankara’nın soğuğuna aldırış etme, sana buzları eritecek haberimiz var!
Burger King’in 423. Restoranı Ankara Ulus’ta açıldı!
Kış soğuğunda dahi ateş seni çağırıyooor!
takas olayı nasıl oluyor arkadaşlar?