Gönderen Konu: Türk Telekom Adıyla Aranıyorum Gına Geldi.  (Okunma sayısı 2167 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
Türk Telekom Adıyla Aranıyorum Gına Geldi.
« : 23 Aralık 2011, 13:26:07 »
günde 5 defa türk telekom numarasından aranıyorum.yok tarife yok cart curt.ama türk telekom olmadığına eminim. arayan kız sesi hep aynı ve sürekli arkadan tv radyo sesi geliyor.insanı salak zannediyorlar galiba.

sövecem 1 gün hiç yapmadığım.hiç tarzım olmayan şeyi yaptıracaklar.

0 216 444 1 444 numara galiba
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
Ynt: Türk Telekom Adıyla Aranıyorum Gına Geldi.
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2011, 13:32:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
günde 5 defa türk telekom numarasından aranıyorum.yok tarife yok cart curt.ama türk telekom olmadığına eminim. arayan kız sesi hep aynı ve sürekli arkadan tv radyo sesi geliyor.insanı salak zannediyorlar galiba.

sövecem 1 gün hiç yapmadığım.hiç tarzım olmayan şeyi yaptıracaklar.

0 216 444 1 444 numara galiba

numara doğru, bizim ev telefonu babamın adına kayıtlı hergün düzenli olarak arıyor ama bulamıyorlardı evde illa ev telefonu üzerinden onunla görüşmeleri gerekiyormuş. En sonunda akşam saat 9'da aradı tesadüf eseri babam evdeydi geçtik ev avantaj tarifiesine de kurtulduk daha aramıyorlar :D

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2011, 13:34:21 »
beni de bi ara sürekli turkcellden arıyorlardı yok şöyle yok böyle tarifemiz var vs... diye.tarifemden memnunun bidaha rica ediyorum tarife anket vb.konularda aramayın dediğim halde devam ettiler en sonunda bi gün patladım..tek ama tek bi kez daha beni ararsanız size dava açacağım ve tukcell hattımı da kapattıracağım dedim.ertesi günü msj yoluyla özür dilediler ve o gün bugündür aranmıyorum :))
izgim

Çevrimiçi eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2011, 13:37:53 »
ya arkadan radyo sesi tv sesi geliyor telekom değil.numara aynı ama var bunda bir olay. günde 5 kere aranırmı insan ya. babamın adına ben kullanıyorum.birde babam cep telide kullanmaz onun numarasınıda istiyorlar.

kaç kere izah ettim anlamıyorlar.zaten 3 ay oldu tarife değiştireli.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2011, 13:40:01 »
bizim evide her akşam bi kız arıyor türk telekomdan bana söyleyin diyorum yok 2 haftadır ısrarla arıyor bide cebini istiyor oldu başka ;D

Çevrimdışı Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2011, 13:43:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizim evide her akşam bi kız arıyor türk telekomdan bana söyleyin diyorum yok 2 haftadır ısrarla arıyor bide cebini istiyor oldu başka ;D
tarifeye geçmeden kurtulamazsınız :D

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2011, 13:56:23 »
smaill adsl de benı sureklı arıyorum 4443444gıbı bı numaradan ...

bende kampanya degısıklıgı ıçın aradılar sandım
okdedım kampanyamı degısecek ama suankı kampanya tam nezaman dolacak dedım bi sn beyefendı dedı 2-3dk bekledım tlf kıllandım ..(len bu teklekom benım kampanyanın bırış suresını bılmıyormu dıye dusundum)
sonra kadın tlf tekra geldı bıtıs tarıhını soyledı bende tamam ozaman telekom bayısıne gıdı degıstırım ben
kadın tlf ısrara basladı hemen sımdı ben degıstıreyım dıye yok dedım ben degıstırebılırım gerekırs e kapdaım sonrada malum sahıs telekom aradı gercek olan onlara soyledım boyle boyle bı durum oldu onlarad bana baska servıs saglayıcıları kampanyanız bıtecegınden arayıp sızı o tarafa cekmeye calışıyorlar dıye ....

Çevrimdışı ebrusu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2011, 14:19:22 »
aynen babam da isyanda kapattıracak ev telefonunu  :)

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2011, 14:20:52 »
ayy haftanın en az 4 günü bizide arayıp eşimi soruyolar hat onun üstüne yok tarifi bilgilendirmesiymiş bende sonunda ya istemiyoruz bilgilendirme falan dedim kapadım suratına bu ne yaa

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 23 Aralık 2011, 14:30:06 »
kablo netıne kurban koblonet olsaydı bu telekomla calışırmıydım ben ...

kaldık kablonetsız telekomun ukçagına oda her ıstedıgını yapıyor :P