Bağlanılan Hatırlatmalar

• #mcfozdemir'li tweetler: 20 Aralık 2011 - 26 Aralık 2011
  • #mcfozdemir'li tweetler: 25 Aralık 2011 - 31 Aralık 2011

Gönderen Konu: Fozdemir'de Tweetleyen, McDonald's menüsü kazanıyor!  (Okunma sayısı 2930 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fozdemircom

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Fozdemir.COM

Fozdemir.COM takipçilerinin siteye olan ilgisini daha da arttırmak amacıyla belirli aralıklarla düzenlediğim yarışmalara kaldığım yerden devam ediyorum. Biliyorsunuz ki "Fatih Özdemir'in Şehir Dünyası" sloganıyla gezdiğim yerler ve yaşadığım şehirlerle ilgili önemli gelişmeleri ve görüşlerimi İstanbul ağırlıklı olmak üzere sizlerle paylaşıyorum. Fakat Türkiye'deki klasik blog siteleri arasında bir farkındalık oluşturmak için sürekli yeni fikirleri ortaya çıkarıyorum. Bu yarışmaların, bu farkındalığı önemli derecede oluşturduğunu da düşünüyorum.

Ödüllü bir blog olarak McDonald's menüsü hediye edeceğim bir yarışma düzenliyorum. Yarışmanın sonucunda yapılacak çekilişte kazanan kişi seçeceği bir McDonald's menüsünün sahibi olacak. Geriye ise en zor kısmı kalacak: En yakın restorana gidip lezzetli McDonald's menüsünün tadını çıkarmak! :)

Çekilişte kazanan kişi Big Mac, McRoyal, Quarter Pounder, Chicken Deluxe Sandwich ve Hamburger'li Happy Meal menü tercihlerinden istediğini seçebilecek!

Katılmak için detayları inceleyin! > Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2011, 19:32:48 Gönderen: fozdemircom »

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fozdemir'de Tweetleyen, McDonald's menüsü kazanıyor!
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2011, 13:26:17 »
valla ne güzel 6-7 milyona onlarca kişi takip edecek

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2011, 13:31:47 »
ya adam 1 de övüyor kendini popüler blog,bilmemne diyor 1 hamburger menu verecekmiş.bu adam ürkiyeyi gezdiğine göre paralı birisi.pintiliğinde böylesi  ;D

yahu ben blog açmaya hazırlanıyorum 14 şubat sevgililer gününe içerik topluyorum.ve şimdiden dağıtacağım hediyeleri seçiyorum. en az 5-10 arası her biri en az 25 lira değerinde ödüller vermeyi düşünüyorum.bu çulsuz halimle  ;D

millete bak para var ama 1 menu veriyor  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı fozdemircom

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Fozdemir.COM
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2011, 13:54:58 »
@eyefive: Biraz daha kişisel olarak yazayım. "Popüler blog" teriminin nerede geçtiğini belirtirseniz, o konu üzerinden size yanıt verebilirim "Türkiye'yi gezdiğine göre paralı birisi" değerlendirmenize de çok güldüm. Ben bir öğrenciyim. Ve Doğu Karadeniz illerinden birinde eğitim gördüğüm için bu illere çok rahat gidebiliyorum. Eğer bu bir zenginlik göstergesiyse kabul ediyorum. Yazdığınız yorumları biraz daha hakkımda araştırma yaparak belirtirseniz, gerçeği siz de göreceksiniz.

Ayrıca bu yarışma belirli aralıklarla sürekli olacak. Bir sponsorum olmadığı için bunları karşılayabilecek bir bütçem ne yazık ki yok.

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 23 Aralık 2011, 14:04:49 »
beyendim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 23 Aralık 2011, 14:06:44 »
bakın mesajınız aynen bu : Fozdemir.COM takipçilerinin siteye olan ilgisini daha da arttırmak amacıyla belirli aralıklarla düzenlediğim yarışmalara kaldığım yerden devam ediyorum.

takipçilerin siteye olan ilgisini daha arttırmak yazıyor.demekki siteye ilgi var,dahada arttırmanız tabiri yazılmış.yani buda popülerliği getiriyor.illede popülerlk kelmesini yazmanız gerekmiyor yazdığınızı alamak için

bakınız diğer mesaj: Biliyorsunuz ki "Fatih Özdemir'in Şehir Dünyası" sloganıyla gezdiğim yerler ve yaşadığım şehirlerle ilgili önemli gelişmeleri ve görüşlerimi İstanbul ağırlıklı olmak üzere sizlerle paylaşıyorum.

gezdiğim ve yaşadığım şehirler demişsiniz bundan sizce ne gibi 1 fikir çıkarmalıydım. müneccim değilim sadece karadenizi gezip öğrenci olduğunuzu belirtseydiniz ona göre yazardım.

not: amacım polemik değil blogunuzda başarılar.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı fozdemircom

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Fozdemir.COM
« Yanıtla #6 : 23 Aralık 2011, 16:34:40 »
Yarışma sayfasında hayat hikayemi yazamayacağım için böyle kısa bir açıklama yapmak durumundayım.
Teşekkürler...

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 23 Aralık 2011, 17:13:32 »
İyi, güzel . Tamam bütçe de kısıtlı. Ama açıklamalarda bir eksiklik var. Yeterli katılımcı sağlanınca çekiliş olacak demişsiniz. Yani belirli bir çekiliş tarihi yok, sizin insafınıza kalmış:))  Bu ayda çekiliş olabilir, 2 ay sonra da.. Bu çekiliş tarihine bi açıklık gelirse katılırım:)

Çevrimdışı fozdemircom

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Fozdemir.COM
« Yanıtla #8 : 23 Aralık 2011, 23:33:46 »
İyi, güzel . Tamam bütçe de kısıtlı. Ama açıklamalarda bir eksiklik var. Yeterli katılımcı sağlanınca çekiliş olacak demişsiniz. Yani belirli bir çekiliş tarihi yok, sizin insafınıza kalmış:))  Bu ayda çekiliş olabilir, 2 ay sonra da.. Bu çekiliş tarihine bi açıklık gelirse katılırım:)

Yarışmaya son katılım tarihi 20 Ocak 2012 olarak belirlenmiştir.

Çevrimdışı fozdemircom

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Fozdemir.COM
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2011, 16:50:31 »
Retweetleriniz sayılmamaktadır