0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ya sen amerikan pazarı diye diye en sonunda götüreceksin beni oarya. gidip bi bakayım bakalım değecek şeyler varmı hemde ikisine birden gidicem
sıret yerıme bır de kucuk boy whıte chocolate mocha al yaw hadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsıret yerıme bır de kucuk boy whıte chocolate mocha al yaw hadı onu anneme alayım beyaz çikolatadan başkasını yemez zaten kahvesinide denesin bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya sen amerikan pazarı diye diye en sonunda götüreceksin beni oarya. gidip bi bakayım bakalım değecek şeyler varmı hemde ikisine birden gidicem boşboşçulara tek başıan gitme
ya ne alemsin ha öğlen veya akşam iş çıkışı saatlerinde git birsürü kuyruk oluyo. kalabalıkta sırada beklerken canın sıkılıyor o arada, tatlılar camlı dolapta fiyatlarına bak hesapla al
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya ne alemsin ha öğlen veya akşam iş çıkışı saatlerinde git birsürü kuyruk oluyo. kalabalıkta sırada beklerken canın sıkılıyor o arada, tatlılar camlı dolapta fiyatlarına bak hesapla al ya kazık zaten para verip almam normalde ben yemicem rejimdeyim anneme alcam