Gönderen Konu: Starbucks Hakkında Yardım  (Okunma sayısı 3616 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Ynt: Starbucks Hakkında Yardım
« Yanıtla #10 : 22 Aralık 2011, 13:49:24 »
var yiyebilirsiniz
orta boy kahveler 6.5 , 7.5 tl arasında degisiyor

pastalar, cheecake gibi olanlar vy kurabiye tarzı olanlar da hemen hemen 7, 8 tl

starbucksta garson yok, kendiniz seçiyorsunuz, kahve için,  isminizi yazdırtıp ( ben komik isimler veriyorum örn: şaduman) bekliyorsunuz..umarım yardımcı olmustur

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 22 Aralık 2011, 13:52:21 »
@sahaneyedili sevmem kahveyi birde uğraşmam öyle niklerle yefive diyip kahveye ozaman  ;D yok ben pasta alcam annem gitsin seçsin beğendiğini ama beceremez garson yok diyorsunuz  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #12 : 22 Aralık 2011, 13:54:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
belki incelemişinizdir benden daha iyi ama söylim yine de ben rezil oldum sayılır :) kartın şifresini sorduklarında son 4 hanesi kartın şifresiymiş allahtan çocukta tam bilmiyordu beraber öğrendik :)

hhahahahah bak ben şifre olayını bilmiyordum  ;D

şimdi baktımda hala göremiyorum şifre olayını aktifleştirirkende yoktu arkamdada bi dünya insan vardı

Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 22 Aralık 2011, 13:55:37 »
garson var ama sadece kahvenizi söylüyorsun grande vendi boyları var macchiato alırım ben mesela pasta dilim olarak alabiliyorsunuz hemen yan tarafından fiyatlar üstünde yazıyor forum istanbul daha sakin öbürlerine göre mesela akmerkeze ne zaman gitsem kuyruk var hafta sonları cappucino içersenizde karamel 1 pup yaparsanız güzel olur köpük yapıyor üstünde starbucks fiyatları biraz yüksek işte 2 kahve 20 tl verdiğimi bilirim  ;)

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 22 Aralık 2011, 13:56:58 »
çay ve meyveli ithal gazozları da var içeçek olarak

ama soya sütüyle yapılan bir kahveleri var ismi missia yamulmuyorsam, tavsiye ederim çok lezzetliydi

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 22 Aralık 2011, 14:02:22 »
çay ve meyveli ithal gazozları da var içeçek olarak

ama soya sütüyle yapılan bir kahveleri var ismi missia yamulmuyorsam, tavsiye ederim çok lezzetliydi

ya ben amerikan pazarından türkiyede olmayan cam şişe frappacino.çay paketleri,ağızda eriyen nefes açıcı şeker tabletleri olmayan ne varsa lıyorum zaten.sadece pasta ve tatlılarla ilgleniyorum onu merak etmiştim  ;D

şifre olayı son 4 rakammı kesinmi yoksa oraya giderken şifre bulmayıp son dört rakamınımı yaptılar @dhande
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #16 : 22 Aralık 2011, 14:06:31 »
kesin son 4 rakamı çünkü pos cihazıyla işlem yapıyorlar normal kredi kartı gibi ve saf gibi gittim şifreniz dediğinde kartı aktifleştirirken yaptığım 8 haneli şifreyi girdim geçersiz şifre oldu sonra dedim şifre bilmiyorum ben oda baktı oda bilmiyordu bilen biri geldi son 4 hanesi dedi ve girdim oldu onlar oluşturmadı yani şifre ayy ne kadar saf oluyorum bazen :)
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #17 : 22 Aralık 2011, 14:06:39 »
sıret yerıme bır de kucuk boy whıte chocolate mocha al yaw hadı :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #18 : 22 Aralık 2011, 14:07:48 »
ya sen amerikan pazarı diye diye en sonunda götüreceksin beni oarya. gidip bi bakayım bakalım değecek şeyler varmı hemde ikisine birden gidicem ;D ;D

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 22 Aralık 2011, 14:10:55 »
kesin son 4 rakamı çünkü pos cihazıyla işlem yapıyorlar normal kredi kartı gibi ve saf gibi gittim şifreniz dediğinde kartı aktifleştirirken yaptığım 8 haneli şifreyi girdim geçersiz şifre oldu sonra dedim şifre bilmiyorum ben oda baktı oda bilmiyordu bilen biri geldi son 4 hanesi dedi ve girdim oldu onlar oluşturmadı yani şifre ayy ne kadar saf oluyorum bazen :)

saflıkla alakası yok.sitesinde bile yazmıyor kart şifresi neresi.nasıl olur diye tek bilgi yok. sizin hatanız değil