bu konu 22 gündür zaten var açık.hatta sana mesaj attım bana oy bile verdin
Doping yarışmamızın 1.dönem 1.talihlisine ait sözü : "İnternetin emriyle, Doping'in kavliyle, istiyorum ADSL2'yi en hızlı haliyle.!" Doping olarak, kendisini tebrik ediyoruz...
Eveeetttt Yarışma devam ediyor!!!
Sade Doping’le internet için telefon aboneliğine ihtiyacın yok... İnternet artık bağımsızlığını ilan etti.
Bağımsız internetin anayasası için ilk 3 madde ne olurdu?
Sen de yaz, kazan.
Keşke beğenili olmasaydı, o zaman döktürürdüm.
yarışma hakkında değilde doping adsl kullanıyorum ve tavsiye etmiyorum bu şekilde reklamlarına aldanıp iyi bi şirket hissine kapılmayın
beğenili değil sadece jüri seçecek.bu haftanın oy rakamları çok düşük.ilk etapa katılıp kazanamayanların çoğu bıraktı.bu ayki etabın bitmesine 12 gün var oy rakamları 15-20 lerde. ben geçen ay bu zamanlar 100 küsür oyla 10 sıralardaydım.şimdi bu rakamla zirvede olursun. bence 50 kişi toplasan ilk 20 ye girersin.tabi güveniyorsan eserine.sadece beğenilmek yetmiyor jüri seçecek.
Offf bunu kazanıcak donanımım olsaydı süper olurdu şu anda valla
beğenili değil sadece jüri seçecek.bu haftanın oy rakamları çok düşük.ilk etapa katılıp kazanamayanların çoğu bıraktı.bu ayki etabın bitmesine 12 gün var oy rakamları 15-20 lerde. ben geçen ay bu zamanlar 100 küsür oyla 10 sıralardaydım.şimdi bu rakamla zirvede olursun. bence 50 kişi toplasan ilk 20 ye girersin.tabi güveniyorsan eserine.sadece beğenilmek yetmiyor jüri seçecek.
siret geldimi paracıkların
hafta sonu dediler ama bakalım zamanında gelirmi bilmem