arkadaşlar ben saat kazandım ne yapmam lazım şimdi???
Ben demin sordum, mail yoluyla sizinle iletişim kurulcak dendi.
emin kazanmışsın tebrikler
teşekkür ederim çok istiyordum
Demek ki hak aranmak gerekiyormuş. Fakat bu durumda suçsuz olan kişiyi yalandan yere sevindiriyorlar günaha giriyorlar dikkat etmeleri lazım
Demek ki hak aranmak gerekiyormuş. Fakat bu durumda suçsuz olan kişiyi yalandan yere sevindiriyorlar günaha giriyorlar dikkat etmeleri lazım
hak aramak konusunda benden iyisini bulamazsın burunlarından getiriyorum walla her konuda yani ücretsiz olanlar dışında prar veriip hizmet alamamak bana çok koyuyor bende burunlarundan fitil fitil getiriyorum...
hak aramak konusunda benden iyisini bulamazsın burunlarından getiriyorum walla her konuda yani ücretsiz olanlar dışında prar veriip hizmet alamamak bana çok koyuyor bende burunlarundan fitil fitil getiriyorum...
hatta demin sensodyn miydi neydi o sorunlu çıktı şikayet ettim aldılar geriye gelen giden yok kaç ay ol. yazdım onuda grubunda ucuz olsa ok ucuzunu aldım böyle oldu dicem ama grubunda en pahalısı olduğun için geri gönderdim yoksa uğraşmam
bir tek ben yapamadım bir cok tanıdık kişi varr tebriklerr
bir tek ben yapamadım bir cok tanıdık kişi varr tebriklerr
teşekkür ederim yeri değil ama demin turkcell'den ipad2 kazandım
burdandamı kazandın emın .
Glt bl mıllı pıyango falan al
sıradaki görev nedir bende görünmüyor..