0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar ben saat kazandım ne yapmam lazım şimdi???
emin kazanmışsın tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemin kazanmışsın tebrikler teşekkür ederim çok istiyordum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemin kazanmışsın tebrikler teşekkür ederim çok istiyordum Demek ki hak aranmak gerekiyormuş. Fakat bu durumda suçsuz olan kişiyi yalandan yere sevindiriyorlar günaha giriyorlar dikkat etmeleri lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinemin kazanmışsın tebrikler teşekkür ederim çok istiyordum Demek ki hak aranmak gerekiyormuş. Fakat bu durumda suçsuz olan kişiyi yalandan yere sevindiriyorlar günaha giriyorlar dikkat etmeleri lazımhak aramak konusunda benden iyisini bulamazsın burunlarından getiriyorum walla her konuda yani ücretsiz olanlar dışında prar veriip hizmet alamamak bana çok koyuyor bende burunlarundan fitil fitil getiriyorum...
bir tek ben yapamadım bir cok tanıdık kişi varr tebriklerr