0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cıkmaz demıstım demı sıze...onun ıcın dua ıstemısıtm ıste...buyrun cıkmadı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim icime dogmustu tesekkur ederim reyhan hanim bilgileri yollamama gerek var mi sitede bilgilerimi guncellemistim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim icime dogmustu tesekkur ederim reyhan hanim bilgileri yollamama gerek var mi sitede bilgilerimi guncellemistimAçıkcası ben sizi bay sanıyordum:) Siz mail atana kadar anlamadım kazanan olduğunuzu tebrikler..
ayhhh en sevdiğim şey kesin benim ismim yoktur diye baktım kazanmışımmmm çok teşekkürler canım hemen yolluyorum bilgilerimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim icime dogmustu tesekkur ederim reyhan hanim bilgileri yollamama gerek var mi sitede bilgilerimi guncellemistimAçıkcası ben sizi bay sanıyordum:) Siz mail atana kadar anlamadım kazanan olduğunuzu tebrikler..tekrar tesekkur ederim 'enavci'daki 'en' esra nazan