Gönderen Konu: Eti Gofredo-19 Şubat Son  (Okunma sayısı 25998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Eti Gofredo
« Yanıtla #230 : 08 Ocak 2012, 21:02:51 »
yarın öğleden sonra açıklanır kazananlar sonrada yeni video onaylamasına başlanır.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı EXCALIBUR

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #231 : 10 Ocak 2012, 22:24:39 »
Sanıyorum Afrika'nın açları sesimi duydu ve Gofredo'ya saldırdı Ohaaaa Lebron James diyorum...Başka türlü mantıklı izah bulmakta gecikiyorum......Neyse insanlığa bir faydamız oldu..hebelüp gulüp bulp diyen
bakıma muhtaç bir çok Afrikalı Eti sayesinde karnını doyuracak...helal sana eti Etinin yerinde olsam Haliç köprüsü üzerinden pazar günü 100 lerce paket atacağımı ihtiyacı olanların paketi suya düşmeden yakalamaları gerektiğini açıklardım...enfes bir etkinlik olurdu..Bizde eğlenürdük...Tüm afrikalılara selamlar............
EXCALIBUR_-_HGK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #232 : 11 Ocak 2012, 21:58:42 »
2.hafta kazanıp eline ulaşmayan varmı arkadaslar.birçok kişiye gecen hafta gelmiş bana henüz gelmedi :S

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #233 : 11 Ocak 2012, 23:13:47 »
2.hafta kazanıp eline ulaşmayan varmı arkadaslar.birçok kişiye gecen hafta gelmiş bana henüz gelmedi :S
İlk hafta kazandım dün geldi kuryenet/narpost çok 'dandik' firma.
Mail attılar geldik bulamadık diye cevap verdim kimse okumamış aradım yarın gelir dediler gerçekten de geldi.
Ev alt kat adam cama tıklıyor yahu kanka mıyız zile bassana kardeşim cama vurup dönecek misin :)
Sonra da geç oldu kusura bakmayın dedi, demek ki geçen sefer gelip bulamadık demeleri yalandı.
Neyse çok 'dandik' bir dağıtım firması mutlaka onlarda sorun olmuştur bence bir ara sor ismini verip kontrol ederler.
Çünkü eve geldik bulamadık deseler bile herhangi bir bilgi notu bırakmamışlardı.
4449394

Çevrimdışı Ruhpastasi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #234 : 11 Ocak 2012, 23:53:44 »
Mail attılar geldik bulamadık diye cevap verdim kimse okumamış aradım yarın gelir dediler gerçekten de geldi.
Ev alt kat adam cama tıklıyor yahu kanka mıyız zile bassana kardeşim cama vurup dönecek misin :)
Sonra da geç oldu kusura bakmayın dedi, demek ki geçen sefer gelip bulamadık demeleri yalandı.
Neyse çok 'dandik' bir dağıtım firması mutlaka onlarda sorun olmuştur bence bir ara sor ismini verip kontrol ederler.
Çünkü eve geldik bulamadık deseler bile herhangi bir bilgi notu bırakmamışlardı.
4449394
:D :D :D :D

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #235 : 12 Ocak 2012, 03:19:14 »
4449394
Geçen hafta aynısı başıma geldi bizim ev üst katta normalde sokak kapııs kilitlidir yani önce zile basmaları gerekiyor. Her nasılsa sokak kapısı açık kalmış ve akşam 7 :30 civarı kapıda bir tık tık sesi tvnin sesi açık olsa katiyen duymayız o derece. Bir baktım kargo hangi firmaydı unuttum ama baya gülmüştüm zil var orda niye basmıyorsun yani çok ilginç. Herhalde akşam akşam rahatsız etmek istemedi :D
Veritas = Aequitas