0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan benim işteee...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan benim işteee...Helal sana abi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan benim işteee...Helal sana abi Eyvallah...Gofredonun kurallarını bilmiyorum eğer 7 saniyede en faz gofredoyu hüpletmek olursa 30 yaparım sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazanan benim işteee...Helal sana abi Eyvallah...Gofredonun kurallarını bilmiyorum eğer 7 saniyede en faz gofredoyu hüpletmek olursa 30 yaparım sanırımWaffle yarışmasını Hayrettin sunmuştu o waffleri ben yedikten sonra yüzümü yıkamak için kenefe gittim geldiğimde yarışmacıların çoğu fenalaşmıştı...Hayrettin:Abi şimdi yemek ısmarlarsam yermisin? diye boyunu aşan bir Şaka yaptı...Sana masraf olmasın valla yerim dedim...ve gittik bunun üzerine yemek yedik...1 yıldır Wafflehouse'ta Carrusel'de hala videom dönüyor.......kurallar dane dane olmazsa 30 çok afaki bir rakam değil............forumu bırakırım deme..bırakmak zorunda kalırsın..........7 saniyede 30 tane ye forumu bırakırım
3 video yüklenmiş şuana kadar 3üde yiyemiyor