Bol Bol Gondol yarışmamıza 1,5 saat kaldı! Facebook üzerinden soracağımız soruya doğru cevabı veren ilk 10 kişi birbirinden kullanışlı Gondol’lar kazanacak! Tek yapmanız gereken, 15.00'da sorduğumuz sorunun doğru cevabını hızlıca bulmak ve Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine mail atmak...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Bol Bol Gondol yarışmamızın kazananları;
-Yegane Aka
-Zeynep Can
-Gizem Güler
-Gülşah Er
-Fatih Baloğlu
-Mehtap Erbak
-Kara Kartal
-Nalan Üner
-Elif Yüce
-Suzan Doğan
Kazanan kişilerin hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler.

kazananlara tebrikler. yine kazanmışım
Gondol
Bol Bol Gondol yarışmamıza 15 dakika kaldı! Saat 15.00’da soracağımız sorunun en hızlı doğru cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine gönderen ilk 10 kişi bu hafta bizden süpriz bir hediye kazanacak!
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "Yağlık" cevabını en hızlı şekilde e-posta'mıza göndererek bizden "sıvı yağlık (1 lt)" kazanan Bol Bol Gondol yarışmamızın bu haftaki kazananları;
-Ayfer Er
-Nurcan Uyaver
-Fatih Baloğlu
-Demet Türkoğlu
-Zehra Erdoğan
-Fatma Bahadır
-Naz Çiçek
-Hasibe Tuncer
-Necla Çakmak
-Melek Kuştemur
Kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler

anvil ne ballı sın yaaa

tebrikler
Tebrikler

Bu hafta ki hediye güzel değildi ama
ya ben 20 saniye içinde yazdım anında ama yok

bal bence

haftaya ya benim için katılırsın yada soyadımı baloğlu yaparım