Gönderen Konu: Böyle bir vahşet olamaz !!  (Okunma sayısı 2657 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
Böyle bir vahşet olamaz !!
« : 24 Nisan 2009, 20:45:11 »
Bebeğini kaynar suya attı 
10 aylık Tayvanlı kız çocuğu babası tarafından kaynar suya atıldı.

Huang adlı 47 yaşındaki erişte fabrikası sahibi baba tüm gece boyunca arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra eve döndü. Aynı zamanda bebeğin annesi olan kız arkadaşı Lin ile kavga etmeye başladı.

Gittikçe şiddetlenen tartışmanın bir noktasında Huang, Lin'în kucağından bebeği alarak büyük bir kazanda kaynayan suyun içine attı.

Şok olan Lin, bebeği sudan çıkartsa da kısa sürede vücudunun %90'ı haşlanmıştı.

Annesi onu soğuk suyun altına tutarak soğutmaya çalıştı ve üstündekileri çıkarttı. Ancak bu bebeği daha kötü hale getirdi çünkü giysisi sıcak suyun etkisiyle üstüne yapışmıştı ve üstünden çıkartırken bebeğin derisi de soyuldu. Lin kendi evine koştu ve abisiyle beraber hastaneye gittiler.

Doktorlar bebeğin acısını 'bin kere bıçaklanmak' olarak tarif ettiler.
Polis, Huang'ı kendi fabrikasında, hiçbir şey olmamış gibi erişte yaparken buldu.

Huang polise bebeğini aslında suya atmak istemediğini, olay olduktan sonra pişmanlık duyduğunu söyledi.

Bebeğin durumu iyileşmeye başlasa da olaydan üç gün sonra organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
Ynt: Böyle bir vahşet olamaz !!
« Yanıtla #1 : 24 Nisan 2009, 21:21:36 »
insanlar bir çocuk dünyaya getirirken iyi düşünmemeliler.Kimsenin o bebeğe acı vermeye hakkı yoktu.baba değil insan bile diyemeyeceğim bu kişiye aynı ceza verilmeli bence.yazık olmuş bebeğe.Çok üzüldüm.Kelimelerle tarif edemiyorum.Benim de bir evladım var.Allah kimseye böyle bir acı vermesin.Ama o kişiye aynı ceza verilmeli diye düşünüyorum.O masumun ne günahı vardı.

Çevrimdışı K0LeRa

• Usta Kampanyacı
  • in every job there is a no :) :)
« Yanıtla #2 : 24 Nisan 2009, 22:12:39 »
zaten bebek ölmüş. bi yandan da ölmesi o bebek için en iyi kurtuluş yoluydu.

Çevrimdışı nurselcagri

• Usta Kampanyacı
  • şans bizden yana olsun...
« Yanıtla #3 : 24 Nisan 2009, 22:14:53 »
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın böylelerini...aptal adam !!!!!   >:(