Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinPayPal Türkiye sayfasını beğenen 20.000. kişiye, PayPal'a özel sürpriz bir set hediye ediyoruz!

Bakalım bu şanslı kişi kim olacak!
20.000 derken

) bildiğimiz 20.000 mi ...gerçekten de uçmuşlar
herkes pusuya yatmıştır zaten bunu kazanmak için son 10 tane üye kala basmak lazım çünkü birden tavan yapar
PayPal'dan her gün 1 kişiye yılbaşı hediyesi!
19-23 Aralık tarihleri arasında, hafta boyunca her gün farklı bir zamanda soracağımız soruya ilk doğru cevabı veren 724tikla.com'dan seçtiğimiz hediyelerden birini kazanacak! Ve kazanan bu hediyelerden istediğini seçebilecek!

Unutmayın, sadece PayPal hesabı olanlar bu yarışmadan hediye kazanabilir. Hemen bir hesap açmak için tıklayın Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bence paypal hesabı olmayı geç işlem yapanlar kazanması lazım

kuru kuru üye olmak ile olmuyor o kadar alişveriş yaptık
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu başladı! Sorumuza doğru cevap verin, 724tikla.com'dan hediyenizi kapın! Her gün yeni bir soru, her gün yeni bir şans!
Yarışmaya katılmak için hemen tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBen Yeni Zelanda buldum cevabı
Yılbaşı Ödüllü Soru Maratonu başladı! Sorumuza doğru cevap verin, 724tikla.com'dan hediyenizi kapın! Her gün yeni bir soru, her gün yeni bir şans!
Kayit olun veya giris yapin
Ben Yeni Zelanda buldum cevabı
Kiribati - Kritimati Adası
Kayit olun veya giris yapin
Ben Yeni Zelanda buldum cevabı
Kiribati - Kritimati Adası
Her yerde farklı bişey yazıyor detaylı baktım da şimdi..
İlk gördüğüm yerde yeni zelanda yazdığı için cevap o dedim ama 15 dak.farkla Kribatiymiş..
İlk defa duydum orası ayrı