0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sana demiştim dimi ilk 10 zaten komple kapılı diye...hiç sözümü dinlemiyorsun dermişim
bugün siftah yapamadım ve sıralamada 1 sıra daha düştüm 11.ciyim. arkadaşlar bu başlığı görüpte oy vermeyen varsa verirse sevinirim ben oy isteyen herkese veriyorum kırmıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün siftah yapamadım ve sıralamada 1 sıra daha düştüm 11.ciyim. arkadaşlar bu başlığı görüpte oy vermeyen varsa verirse sevinirim ben oy isteyen herkese veriyorum kırmıyorum benimkide yarın bitiyor ama konu actıramadım 4 gündür şansımıza artık
tubi bana da link atabilirsin:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbugün siftah yapamadım ve sıralamada 1 sıra daha düştüm 11.ciyim. arkadaşlar bu başlığı görüpte oy vermeyen varsa verirse sevinirim ben oy isteyen herkese veriyorum kırmıyorum benimkide yarın bitiyor ama konu actıramadım 4 gündür şansımıza artık 3 kampanya linki paylaşman lazım galiba şartlarda.seninki neydi ben oy verdimmi bana at vereyim sana