0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu yarışmayı kazanamadım bitircem buraya yazıyorum
armağan ha bire bıraktım katılmıyorum yazıp durdu dün gece ondan takılıyo eyefive
bu seferde çıkmazsa daha hiç katılmayacağım onsa emekler boşa. en basitinden nasıl olur yahu bazı saatlerin çıkmaması :s sonradan doldururlar oraları . güvensiz bir yarışma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu seferde çıkmazsa daha hiç katılmayacağım onsa emekler boşa. en basitinden nasıl olur yahu bazı saatlerin çıkmaması :s sonradan doldururlar oraları . güvensiz bir yarışmaKÖTÜ bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.H.B. Stowe
KÖTÜ bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.H.B. Stowe
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKÖTÜ bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.H.B. Stowe Bayıldım söze çalıp imzama mı yapıştırsam
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKÖTÜ bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, sakın pes etme, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.H.B. Stowe Bayıldım söze çalıp imzama mı yapıştırsam söz bana ait değil sahibinin adı yazılı zaten çalabilirsin
Sucker Punch filminde başrol oynayan kadın oyuncu aşağıdakilerden hangisidir?Angelina JolieJulia RobertsVanessa HudgensNicole Kidman