0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog kaçtane kazandın Küçük bir Teknosa bayisi açacak kadar diyelim. teknosanın şirket hisselerinin yarısını versinler sana hiç uğraşma Yok o kadar da değil yav.. Merdiven altı bir yerde küçük bir teknosa açarım ancak..Küçük dediğim gökdelen merdiveni gibi yani.. püf noktası nedir
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog kaçtane kazandın Küçük bir Teknosa bayisi açacak kadar diyelim. teknosanın şirket hisselerinin yarısını versinler sana hiç uğraşma Yok o kadar da değil yav.. Merdiven altı bir yerde küçük bir teknosa açarım ancak..Küçük dediğim gökdelen merdiveni gibi yani..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog kaçtane kazandın Küçük bir Teknosa bayisi açacak kadar diyelim. teknosanın şirket hisselerinin yarısını versinler sana hiç uğraşma
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiolog kaçtane kazandın Küçük bir Teknosa bayisi açacak kadar diyelim.
biolog kaçtane kazandın
Ben otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...Otomatiğe bağladım demiştim az önce..Ben bıraktım artık hanıma devrettim emekli oldum ,,çok yıprandım..venus de sanslıdır...sızde iş var...