0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...Otomatiğe bağladım demiştim az önce..Ben bıraktım artık hanıma devrettim emekli oldum ,,çok yıprandım..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...
Ben otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...Otomatiğe bağladım demiştim az önce..Ben bıraktım artık hanıma devrettim emekli oldum ,,çok yıprandım..Hayat paylaştıkça güzel
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen otomatiğe bağladım kendi kendine yapıyor.bıo bey karar verdık zaten sız ve fatıh bey yapsın hepımıze...Otomatiğe bağladım demiştim az önce..Ben bıraktım artık hanıma devrettim emekli oldum ,,çok yıprandım..Hayat paylaştıkça güzel mantık olarak bende bilsem paylaşmam sonuçta her saat 1 kişiye veriliyor yöntemini söylese belki bi daha kendi kazanamıycak neden söylesin ki
Yöntemi çok basit