0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSelçuk abi öldüm gülmekten hala aglıyorum hala ve hala gülüyorum armağanın kardeşininde kendinden pek farklı değilmiş maşallah diyelim sen olsan bitirirdin kesin nasıl kaçırdım ben bunu ya yeni görüyorum selçuk abi mehmet özten bitirmiş nasıl yiyo öyle en komik videolar sizden çıkıyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSelçuk abi öldüm gülmekten hala aglıyorum
Selçuk abi öldüm gülmekten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSelçuk abi öldüm gülmekten hala aglıyorum hala ve hala gülüyorum armağanın kardeşininde kendinden pek farklı değilmiş maşallah diyelim sen olsan bitirirdin kesin nasıl kaçırdım ben bunu ya yeni görüyorum selçuk abi mehmet özten bitirmiş nasıl yiyo öyle en komik videolar sizden çıkıyor bende yapcamda 3 paketi yedik oğlumla video çekmemişiz onu farkettik off sadece agzımız görünse olmuyormu acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bısey yok valla cok...hıc oy ıstemıyorum ama bellı oldu ne kadar sevıldıgım...oy verenler dıısndaaaasen hangisisin ki
bende bısey yok valla cok...hıc oy ıstemıyorum ama bellı oldu ne kadar sevıldıgım...oy verenler dıısndaaaa
Mehmet Öztenininkininkinden korktum valla
kendi cep telefonu ile çektiğim videoyu yükleyemez miyim?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkendi cep telefonu ile çektiğim videoyu yükleyemez miyim?kamera seklınde acılıp vıdeo cekıyor...annem hakkında yapılan yorumlara sonsuz tesekkurler...kadını meshur ettım hahahahaha