Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Biraz ürkütücü oldu ama fenada olmadı...Sabah sabah işe gelir gelmez yaptım Showroom olduğu için içimden Gofredo dedim diyeceğim de pek alakası yok ağzımı açamadım neyseee....önceki video'da 7 sinide yemiştim ama nedense video'yu silmişler neyse yawe...........
Tekrar izledim de çocuklar korkabilir videodan
yok yok korkmadılar aksine güldüler 2 yaşındaki oğullarım
başarılı bir yiyiş 
Teşşekkür ederim dün kü başarılı yememi silmişlerdi bu gün can sıkıntısı ile denedim
Eti'ye şüüüüle bir mesaj attım
Maraba
***************"Sinirden yerinde duramayan adam"
Facebook'ta düzenlediğiniz Gofredo yarışmasına katılan üyelerden birisiyim. 13.12.2011 tarihinde yarışmada kullanılmak üzere bir video çekmiş ve facebokk aracılığı ile size iletmiştim
fakat videom onaylanmayıp silinmiş...Şimdi sizin bu yaptığınıza bir mana vermek istiyorum ama veremiyorum Lütfen sıkılan canımı daha çok sıkmayacak akıl kırpıntısı barındıran akıl-mantık süzgecinden geçmiş bir cevabınız varsa cevap veriniz...Ha bu yarışmayı Eti'ye husumet beslenmesi adına düzenlediyseniz bunu da belirtin akılcı bulmasamda tercihinizi anlayabilirim...
Bu yaptığınız nedir? neyseee sorumlu birisi varsa kuruluşunuzda medeni cesaretini toplasın beni arasın 05** *** *** **
İletişim Teliniz 0-216-5**-2*2* dimi neyse siz dönmezseniz pazartesi ben sizi ararım belki sakinleşir aramam oda ayrı konu