Gönderen Konu: Vaseline Türkiye  (Okunma sayısı 1489 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
Vaseline Türkiye
« : 12 Aralık 2011, 14:42:59 »
2012’de hayatında olmasını istediğin her şeyi tek resme toplamaya var mısın? “Varım” diyorsan hemen tıkla! Üstelik 100 kişi Vaseline hediye sepeti sahibi oluyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

2012 Dünyan resmetmen için seni bekliyor.
Peki nasıl yapacağım diye merak ediyorsan, hiç düşünme.
Merak ettiğin her şeyi buradan öğrenebilirsin.
Hemen tıkla, nasıl yapacağını öğren!

İşbu Şartname konusu "Vaseline Türkiye Facebook Kampanyası" ("Kampanya") Unilever ("Unilever") tüketicilerinin tümüne açıktır. Kampanya'ya Unilever ve Base çalışanları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
    "Vaseline Türkiye Yılbaşı Facebook Kampanyası” 12.12.2011 tarihinde başlayacak ve 30.12.2011 saat 17:00 tarihinde  sona erecektir.
    Üyelik bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.
    Kişiler kampanya’ya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesi üzerinden sayfaya ad, soyad, adres, telefon ve e-posta bilgileri ile kayıt formunu doldurarak katılır. Kampanyada öncelikle kullanıcı kendine kolaj bir resim hazırlar ve üyelik formunu kendine özel resmini tamamladıktan sonra doldurur. Ayrıca kampanya sonunda uygulamaya katılanlar arasından seçilen 100 kişi, Vaseline hediye sepeti ("Ödül") kazanacaktır.
    Her katılımcı dilediği kadar resim yapabilir ancak bir tek çekiliş hakkı kazanır.
    Her  katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.
    Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.
    Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle  ve/veya Unilever’ın kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle  ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Unilever ve Base’in herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.
    Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Kazananlara ödülleri kayıt formunda bildirdikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.
    Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar Ödül'e hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Unilever’in yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.
    Kampanya'ya katılanlar Unilever’in işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır. Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Unilever tarafından yapılacaktır.
    Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Unilever’in defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.
    Unilever ve Base, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
    İşbu Şartname, ‘Vaseline Türkiye Yılbaşı Facebook Kampanyası’ için geçerli olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2011, 14:46:51 Gönderen: liveshow »

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
Ynt: Vaseline Türkiye
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2011, 15:20:44 »
2 dk da yaptım çıktım :D

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2011, 15:23:15 Gönderen: Nax »

Çevrimdışı semscınar

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2011, 21:45:24 »
yaptım bakalım girebilecekmiyim bakalım kazananlar listesine

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2011, 22:05:55 »
bende açılmadı bunlar
:) Şans

Çevrimdışı albatross

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Aralık 2011, 22:41:14 »
bende açılmadı bunlar

bende de açılmamıştı ilk başta sonra chormedan denedim oldu ..mozilla ise açmıyor

Çevrimdışı zdzd

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 12 Aralık 2011, 23:58:19 »
bende açılmadı bunlar

bende de açılmamıştı ilk başta sonra chormedan denedim oldu ..mozilla ise açmıyor

ben mozilladan yaptım oldu..
Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez..