kettle için ilk 2000 yazmıyor, ama çekilişle de yazmıyor. Ayrıca 2000 kişiye de kettle hediye edilecektir yazıyor. Bu ne demek? İlk 2000 ise çoktan dolmuştur herhalde
ben de bunu sormuştum kesin bi ibare yok kettlelerle ilgili
daha önceki kampanyadada aynı şekilde açıklama yoktu ilk kişilere dağıtmadılar çekilişle tabiki.
ilk 2000 olduğunu sanmam, geçen sene tarif defteri vermişllerdi onlar bile çekilişleydi yanlış hatıralmıyorsam .. bana defter bile çıkmamıştı
daha önceki kampanyadada aynı şekilde açıklama yoktu ilk kişilere dağıtmadılar çekilişle tabiki.
bilgilendirmeniz iyi oldu. bende ilk 2000 kişidir diye katılamayacaktım
her yıl yüzbinlerce katılım oluyo ve verilen hediye sayısına bakınca hiç insanın katılasıda gelmiyo milli piyango almak daha mantıklı bu kampanyaya katılmak yerine
10 katılım yaptım fazlasına gerek yok

Yan ürünlerde oluyo şifreler (Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu 5'li-10'lu-15'li, Çeşnili Hamur Kabartma Tozu 2'li, şekerli Vanilin 5'li-10'lu-15'li, Gourmet şekerli Vanilin 3'lü, Damla Sakızlı şekerli Vanilin 3'lü, Tartjöle 3'lü, İnstant Maya 3'lü, Dekor şekeri Vanilya Aromalı 4'lü, Dekor şekeri Tarçınlı 4'lü ürün paketleri)
bunda kazanmak çok zor...yüksek katılımla kettle bile garanti değil,geçen sene 150000
civarı katılım oldu. son 1 ay artık katılım kampanyanın ilk yılında 8000 lerdeydi.
ya şifreler nerde yazıyo..
toplu şeffaf ambalajlı paketlerden alıyosun (5'li, 10'lu).. dıştan bakınca görünüyo hediye resimleri olması lazım, şeffaf ambalajını açtığında o dıştan gördüğün hediye resimli olan kağıdın arkasında yazıyor
tşkler bende aldım ama içinden bişey çıkmadı birde içini açtıp paketim içindede yok kampanyalı ürün bulmak lazım ama burda o katılım sayıları deyince katılasım hiç gelmedi

kettle olur diyodum en azından ama :/
inceleyip öyle almak lazım şifreli ürünlerin yanında şifresizlerde var. dıştan görünüyor şifre genelde 5 li paketlere koyulmuş. şimdilik 8 tane aldım şans düşük yazıldığı için yeter dedim kısmet artık.