Hali hazırda konu varken ben bişe sorsaaam

Vodafone da bi internet paketi vardı 9 tl ye mi ne yapılıodu sonra aksam 9 dn sabah 9 a vodalılarla bedava knusuodun o nası yapılıodu
benim vodafone 1,6 kesiliyo bilmemne vergisiymiş, maaşımız 10 tl eksik yattı bu gün 2 ay öle yatıcakmış oda bilmemne vergisiymiş sorulmayan aranılmayan vergiler topluluğu milletiyiz
aslında bi yönden de iyi oluyo ya insanlar seçici degil artık gördügü duydugu herşeyi paylaşıyo saçma sapan şeyler oluyo bazen taraftar tartışmaları siyasi çekişmelr tadı kaçmaya başladı ama yaşasın kampanyalar onlar olmasa ben asla faceye girmem
aslında bi yönden de iyi oluyo ya insanlar seçici degil artık gördügü duydugu herşeyi paylaşıyo saçma sapan şeyler oluyo bazen taraftar tartışmaları siyasi çekişmelr tadı kaçmaya başladı ama yaşasın kampanyalar onlar olmasa ben asla faceye girmem
zaten mobil facebook çevren genişse,blog sahibiysen,ünlüysen işe yarar.yani bizim gibi normal insanların mobil facebook a girmesi gereksiz bence.üstelik facebook un kampanya haricinde kullanmayan insanalr için çok gereksiz.
bende de oluyor güya her mesaj geldiğinde araştırıcam diyorum sonra unutuyorum
bende vodafone kullanıyorum bendede her ay 1.1 tl kesiyo..