ne yapacağımı bilemedim bilgisi olan varsa yardımcı olursa diye burası geldi aklıma sinirlerim bozuldu. ayın 15 inde wenice nin internet sitesinde %50 indirim vardı sipariş verdim kredi kartından tutar çekildi . sonra ortada sipariş filan kalmadı aradım ulaşamadım kimsede ulaşamamış. şimdide internet sitelerini kapatmışlar telefonlara cevap vermiyorlar . kredi kArtı ekstresi geldi arka arkaya iki gün aynı tutarı çekmişler kartımdaN.ne yapabilirim bilmiyorum
Bakım çalışması nedeniyle satışlarımıza kısa bir süre ara vermek zorundayız.
Geçmiş siparişleriniz kargoya verildiğinde, ödemesi kredi kartınızdan çekilmektedir.
Kargo aşamasından önce örneğin sipariş aşamasında herhangi bir ödeme alınmamaktadır.
Bilginize sunarız.
Böyle yazıyor sitede umarım en kısa sürede düzelir veya bankanız ile görüşün ikisinide iptal ettirin...
bende bi kere alışveriş yaptım bir daha asla yapmam , facebooktan yardım istedim diye sayfadan engellendim , sitede var görününen ürün sorarsan yoktu diyorlar , canları istediini paket yapıyorlar , olan ürünü gönderiyorlar olmayanı hesaba iade ediyorlar bir hafta sonra hesabınızda görürüsünüz orda iletişim telefonu var ben orayı aramışştım ararsanız bilgi verirler kendileri aramıyor
hiç bir telefonu cevap vermiyorrki buhar olup uçtular. anlamadığım noktada çekilmedi diye yazdıkları tutarı iki kez çekmeleri
geçte olsa hesaba iadesini yapıyorlar merak etmeyin , bana attıkları maili sinirden silmediysem bulmaya çalışayım maille ulaşın
geçte olsa hesaba iadesini yapıyorlar merak etmeyin , bana attıkları maili sinirden silmediysem bulmaya çalışayım maille ulaşın
teşekkür ederim inşallah hallolur ama bu sefer toptan batmış firma sanırım. hiç bir şekilde ulaşılmıyor
canım öncelikle çok geçmiş olsun hiç bulaşma ve uğraşma derim direk sincan kaymakamlığına gidip tüketici haklarına başvuruda bulun onlar senin adına herşeyi hallederler senin kılını kıpırdatmana gerek kalmaz ve paşa paşa ödemek zorunda kalırlar paranı..
canım öncelikle çok geçmiş olsun hiç bulaşma ve uğraşma derim direk sincan kaymakamlığına gidip tüketici haklarına başvuruda bulun onlar senin adına herşeyi hallederler senin kılını kıpırdatmana gerek kalmaz ve paşa paşa ödemek zorunda kalırlar paranı..
biliyosun canım ya çıkma imkanım yokki

birde insan nasıl sinir oluyor anlatamam buhar olup uçtular. açsalar telleri cevaplasalar mailleri insan sinirini alır en azından açıklama yapsalar. böyle sustukça bide kalkıp siteye yok kargo gönderilmeden çekmiyoruz v.s yazıp iki ekre çekince insan dahada sinir oluyor.
teşekkür ederim canım
tüketici haklarıda birşey yapamaz artık avcılar wenice kids çalışan arkadaşım var dün buluştuk morali bozuktu hayırdır dedim ne oldu avcılarda wenice kids fabrikasına icra memurları gelmiş makinaları haciz koymuşlar kumaşlara mühürlemişler banka hesaplarını el koymuş vergi dairesi borcu varmış sonra kargo firmasına 750 milyar borcu var diye kargocular mallara el koymuşlar müdürler herkez başının çağresine baksın kapatıyoruz firmayı demişler 29 tane servisi varmış fabrikanın 14 e düşürmüşler işçilerin yarısını çıkarmışlar durumlar böyle yani