Gönderen Konu: acunn.com/derbi-bileti-kazan  (Okunma sayısı 3165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
acunn.com/derbi-bileti-kazan
« : 03 Aralık 2011, 23:37:01 »

* Her üye bu kampanya da sadece 1 bilet kazanabilir.
* Kazananlar Facebook'tan ve bu sayfa da duyurulacaktır.
* Ulaşım masrafları talihli tarafından karşılanacaktır.
* Kazanan talihli üyemiz ile 7 Aralık 2011 tarihine kadar iletişime geçilememesi durumunda yedek talihli ile iletişime geçilecektir. Bu nedenle üyelik bilgilerinizdeki adres, e-mail ve telefon bilgilerinizi güncel olması gerekmektedir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
Ynt: acunn.com/derbi-bileti-kazan
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2011, 23:45:54 »
Şu insanlara yaptırdığı eziyete bak. Seviyordum bu adamı çok zorluklar yaşamış ama şu son zamanlarda yaptıkları çok göze batmaya başladı.2 tane bilet verecek bütün siteyi aratıyor videonun içine gizlemişmiş.İyice şüphelenmeye başladım fbli oluşundan yapıyor bunu zaten maça sadece galatasaray taraftarı alınacak bizide ondan süründürtüyor sitesinde.2 saattir program izlettirmeside ayrı.Yazık valla.

Çevrimdışı netten

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2011, 23:55:11 »
Şu insanlara yaptırdığı eziyete bak. Seviyordum bu adamı çok zorluklar yaşamış ama şu son zamanlarda yaptıkları çok göze batmaya başladı.2 tane bilet verecek bütün siteyi aratıyor videonun içine gizlemişmiş.İyice şüphelenmeye başladım fbli oluşundan yapıyor bunu zaten maça sadece galatasaray taraftarı alınacak bizide ondan süründürtüyor sitesinde.2 saattir program izlettirmeside ayrı.Yazık valla.

Aynen katılıoyrum saçmaladı iyice vereceği bi bilet siteyi yavaşlatma derecesine getirsi abuk sabuk bi yere saklamışlar bide diyor ilk sen bul.... :-[ :-[ :-[

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #3 : 05 Aralık 2011, 07:24:55 »
KAZANANLAR AÇIKLANMIŞ...:

Acunn.com takipçileri Galatasaray-Fenerbahçe derbisini TT Arena’da VIP’de izleme şansını yakaladı. Acunn.com’u dikkatle takip eden 5 kişi, dev derbinin heyecanını yerinde yaşayacak. İşte o beş talihli üyemizin kullanıcı adları:

1-)usergfb
2-)slckkgl
3-)yamacakar
4-)aberktugberk
5-)waybe

Yüksek katılımlı oyunumuza göstermiş olduğunuz yoğun ilginiz için teşekkür ederiz. Daha sonraki oyunlarımızda görüşmek üzere…

Çevrimdışı waybe

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Aralık 2011, 17:22:40 »
waybe
Coca Cola Açma Halkası İçin Özel Mesaj Atınız. Teşekkürler.Kargo ile Gönderim Vardır.