Gönderen Konu: Dolandırıcılıkta son gelişme (bizzat yaşanmıştır)  (Okunma sayısı 1429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
Arkadaşlar az önce başımıza gelen bişeyi anlatmak istiyorum  :D siz de dikkatli olun
Annem cuma toplantılarındaki kadınların aracılığıyla bi yerden Kur'an-ı Kerim almış. Heralde ev telefonunu da vermiş. Geçen aradılar, işte bizden Kur'an-ı Kerim almıştınız, bunun karşılığında size hediye olarak güzel dini kitaplar yollayacağız sadece kargosunu siz ödeyeceksiniz demişler. 10-15 dakika konuştuktan sonra annem de tamam demiş. Az önce kargo geldi, 25 TL ödemeli  :o kargo paketi 1 roman kalınlığındaydı, yani hepimiz biliyoruz o büyüklükte bi kargonun 25 tl tutmayacağını! annem alacak oldu ama aldırmadım. Güya sadece kargo diye kandırıp kapıda ödeme yaptıracaklar. Ama ben yer miyim, yemem  :D

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dolandırıcılıkta son gelişme (bizzat yaşanmıştır)
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2011, 18:21:19 »
Büyük geçmiş olsun olsun. Daha doğrusu tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2011, 18:23:03 »
Sömürüden başka bişey değiller.Bende yaşadım bu şekilde.En son telefonla aradıklarında bir daha arasanız ağzımı bozarım dedim aramadılar.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2011, 18:27:50 »
bide kuranı alet ediyorlar tövbe yarabbi nsanların duygularını sömürüyorlar iyi yapmışsın akıllıca davranmışsın
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2011, 18:38:07 »
Ben bedava diye form doldurdum..Telefonla aradılar.Sonra bir şekilde vs vs konuşup 66 yada 76 liraya aldım.Kaç tane oldugu aklımda değil.Ama karşımdaki konuşmalar resmen sömürü.Siz değerli Müslüman abilerimiz bu mubarek ayda hediyeleşmek lazım vs vs konuşma aynı düşük tonda dilenciler gibi.Tmam aldık.Ama sonra her ay aranıp aynı şekilde yapılırmı ya.Almazsam çarpılıcam resmen o durumda.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2011, 18:39:47 »
ya dini kullanmaları çok büyük ayıp, sırf bu yüzden kabul edenlerin sayısı da az değildir yani

Çevrimdışı erimce

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2011, 18:46:21 »
birde zinde mağazacılık vardı ya hediye ürün veriyolardı..kazandınız diye aradılar ürünün kargosu size ait dediler ne kadar dediğimdede 15 yada 25 tl demişlerdi...resmen bu şekilde satış yapıyolar..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #7 : 02 Aralık 2011, 18:52:47 »
Madem böyle bir konu açıldı..Konuya eklenti yapmak isterim.. !

Son zamanlarda Twitter kullanıcı sayısı artarken değişik türlü saldırıların da ardı kesilmez oldu..Size yabancı bir kişi tarafından gönderilen Mention yada DM 'lerdeki linke asla tıklamayın..Dikkatli olmanızda yarar var.. !
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #8 : 02 Aralık 2011, 18:59:06 »
annem Kuran ogrenıyorum bulmus bır özel kanalın...kargolu 40 tl yazıyodu...cok sevındı alıcam fılan neyse sıparıs ettık eve geldı 80 tl...annem şok oldu...neyse almadık...sıparıs ıptalı ıcın aradık yok ıptal etmıyoruz fılan...tuttuk Sıkayet Var a yazdık...onlarda dönmedı...bekledık tekrar yazdık...neyse parayı aldık ama annem cok uzuldu...cok kızdı kendıne...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter