Kimilerine Hasbro dan mesaj gelmiş.Hemde 4. hafta kazandığı halde.Bu mesajlar niye farklılık gösteritor anlamadım.
bende 3.hafta kazananları arasında yer alıyorum ama ne mail geldi ne arayan soran bende şimdi onlara mail attım bakalım cevap gelicekmi.Kazananları zaman arayıp bilgilendiriyorlarmı ?
bende 3.hafta kazananları arasında yer alıyorum ama ne mail geldi ne arayan soran bende şimdi onlara mail attım bakalım cevap gelicekmi.Kazananları zaman arayıp bilgilendiriyorlarmı ?
Arkadşım telefon numralarını biliyor musun? yada nereyi arayacağız.Numara olsa ben arayacağım.
aranan numarayı yazsın lütfen
hatlar karışmış arkadaşlar bu yarışma bizimki değilmiş.
Biraz önce aradım bir numarayı ama kazanan isimdeki kişi maalesef ben değilmişim

bu arada iki ponny yarışması varmış biri ttcocukdaki ponny yarışması bir diğeride Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinbu iki yarışma birbirinden farklıymış,pony dünyasındaki yarışmaya katıldığınız zaman bilgilendirme maili gönderiyorlarmış ordaki bayan bu şeklide soyledi ama ttnet deki yarışma sonuçları bilgilendiriyormu bilgim yok dedi.
of yaaaaa üzüldüm şimdi kazanamadığıma
yarışma ne zaman bitiyor?
Biraz önce aradım bir numarayı ama kazanan isimdeki kişi maalesef ben değilmişim 
bu arada iki ponny yarışması varmış biri ttcocukdaki ponny yarışması bir diğeride Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
bu iki yarışma birbirinden farklıymış,pony dünyasındaki yarışmaya katıldığınız zaman bilgilendirme maili gönderiyorlarmış ordaki bayan bu şeklide soyledi ama ttnet deki yarışma sonuçları bilgilendiriyormu bilgim yok dedi.
of yaaaaa üzüldüm şimdi kazanamadığıma 
ben sanırım ttnetinkine katılmışım ordan ne bi arayan ne bi soran var

bari bu hafta kaçırmıyım da ponny dunyasınınkine katılayım

acaba aynı sorular mı soruluyor bileniniz var mı?