Gönderen Konu: avon ilk 5000 kişi  (Okunma sayısı 33636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: avon ilk 5000 kişi
« Yanıtla #300 : 16 Ocak 2012, 22:58:04 »
Arkadaşlar bugün Etkin dağıtımı aradım.Yasemin hanım çıktı.İsimleri verdim.Kontörüm bitmek üzere deyince siz kapatın ben arayayım dedi.Aradan 2 saat geçti,aramayınca tekrar aradım ve isimleri sorduğumda bazılarına yok dedi.Hatta bir tanesinin adresi eksik olduğundan geri gönderildiğini söyledi.
Yasemin hanım şunu söylüyor.Dağıtım elemanlarımız gelmiş ama sizi bulamamış.Hadi ben evde olmayabilirim.Gelmeyen başka bir adres de okul,sabah 8 den akşam 5 e kadar mesai var.Yani burada da mı 1 Allah'ın kulunu bulamadınız deyince,bana ya altı üstü 1 krem demesin mi.Ben de kendisine bırakın kremi bana gönderilen 1 toplu iğne dahi olsa mutlaka teslim etmelisiniz,sizi ciddiyete davet ediyorum dedim.
Gerçekten çok kızmıştım,bana kızmayın dedi.Siz olsanız kızmaz mısınız?  >:(

Arkadaşlar benim tahminim şudur ki,bunların bu kadar geç sürede dağıtım yapmaması aklıma kötü şeyler getirdi.Ne malum elemenların kargolarımızı alıkoymadığı?

Sizlerden özellikle rica ediyorum,yukarıda arkadaşların yazdığı telefonla görüşüp hakkımızı arayalım.Hakkımızı aramazsak bunlar resmen kargolarımızın üzerine yatacaklar diye düşünüyorum.

Bir de Avon'un internet sitesinden mağduriyetlerizi dile getirelim,Etkin dağıtımın bizi mağdur ettiğini yazalım ki bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmayalım.Ben şikayetvara ve Avon'a yaşadığım mağduriyeti yazacağım.

Umuyorum herkes kazandığı ürününe biran önce kavuşur.  ;)
« Son Düzenleme: 16 Ocak 2012, 23:00:32 Gönderen: BJK »

Çevrimdışı efem-35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #301 : 16 Ocak 2012, 23:27:16 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bugün Etkin dağıtımı aradım.Yasemin hanım çıktı.İsimleri verdim.Kontörüm bitmek üzere deyince siz kapatın ben arayayım dedi.Aradan 2 saat geçti,aramayınca tekrar aradım ve isimleri sorduğumda bazılarına yok dedi.Hatta bir tanesinin adresi eksik olduğundan geri gönderildiğini söyledi.
Yasemin hanım şunu söylüyor.Dağıtım elemanlarımız gelmiş ama sizi bulamamış.Hadi ben evde olmayabilirim.Gelmeyen başka bir adres de okul,sabah 8 den akşam 5 e kadar mesai var.Yani burada da mı 1 Allah'ın kulunu bulamadınız deyince,bana ya altı üstü 1 krem demesin mi.Ben de kendisine bırakın kremi bana gönderilen 1 toplu iğne dahi olsa mutlaka teslim etmelisiniz,sizi ciddiyete davet ediyorum dedim.
Gerçekten çok kızmıştım,bana kızmayın dedi.Siz olsanız kızmaz mısınız?  >:(

Arkadaşlar benim tahminim şudur ki,bunların bu kadar geç sürede dağıtım yapmaması aklıma kötü şeyler getirdi.Ne malum elemenların kargolarımızı alıkoymadığı?

Sizlerden özellikle rica ediyorum,yukarıda arkadaşların yazdığı telefonla görüşüp hakkımızı arayalım.Hakkımızı aramazsak bunlar resmen kargolarımızın üzerine yatacaklar diye düşünüyorum.

Bir de Avon'un internet sitesinden mağduriyetlerizi dile getirelim,Etkin dağıtımın bizi mağdur ettiğini yazalım ki bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmayalım.Ben şikayetvara ve Avon'a yaşadığım mağduriyeti yazacağım.

Umuyorum herkes kazandığı ürününe biran önce kavuşur.  ;)
işte bende de aynı durum oldu arıyorum 10 gün sonra gelecek 3 gün sonra gelecek birgün aradım o yasemin hanımı avonlarınızı almışsınız deyince şok oldum hemen avon mh aradım durumu anlattım 3 gün sonra avonlar evime geldi, burdan telefonları veriyorum avonlarınızı etkin dağıtıma bırakmayın
etkin dağıtım 0212 282 40 04
avon mh 0212 473 11 11

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #302 : 17 Ocak 2012, 00:32:31 »
avon 'un emaili olan var mı

telefon falan var ama mail bulamadım, bulsam yazacaktım

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #303 : 17 Ocak 2012, 11:35:37 »
bugun tel acayım dıyodumkı avonlarım geldı.antalya ..

Çevrimdışı gbkbma

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #304 : 17 Ocak 2012, 13:37:42 »
antalyada gelen oldumu
benim 15 günden fazla oldu geleli

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #305 : 17 Ocak 2012, 20:47:08 »
Dün Yasemin hanımla uzun bir süre tartıştıktan sonra bugün kargolarım geldi.Antalyadaki diğer arkadaşlar da almışlar.  ;)

Çevrimdışı simon

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #306 : 23 Ocak 2012, 13:11:43 »
Arkadaşlar, hediyesi hala gelmemiş olan varmı ? Benimkini evde bulamadık deyip güya geri göndermişler.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #307 : 23 Ocak 2012, 14:50:04 »
aynen benimde , yalan o evde bulamadık olayı
herkese aynı şeyi söylüyorlar 
kampanyaları berbat bir firma avon  >:( >:(

Çevrimdışı periler

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #308 : 23 Ocak 2012, 15:00:38 »
sacma sapan bir firma.etkin dagıtım.ben de sımdı aradım.Yasemin hanım sırket dısındaymıs ve baska da yardımcı olacak kımse yokmus...(koskoca sırkette) :o
şansım! lütfen yakamı bırakma...

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #309 : 23 Ocak 2012, 18:24:31 »
sacma sapan bir firma.etkin dagıtım.ben de sımdı aradım.Yasemin hanım sırket dısındaymıs ve baska da yardımcı olacak kımse yokmus...(koskoca sırkette) :o

Bunlar bir de tüketici ödülü kazanmışlar,  :P

Ne kadar komik...  :o