Arkadaşlar bugün Etkin dağıtımı aradım.Yasemin hanım çıktı.İsimleri verdim.Kontörüm bitmek üzere deyince siz kapatın ben arayayım dedi.Aradan 2 saat geçti,aramayınca tekrar aradım ve isimleri sorduğumda bazılarına yok dedi.Hatta bir tanesinin adresi eksik olduğundan geri gönderildiğini söyledi.
Yasemin hanım şunu söylüyor.Dağıtım elemanlarımız gelmiş ama sizi bulamamış.Hadi ben evde olmayabilirim.Gelmeyen başka bir adres de okul,sabah 8 den akşam 5 e kadar mesai var.Yani burada da mı 1 Allah'ın kulunu bulamadınız deyince,bana ya altı üstü 1 krem demesin mi.Ben de kendisine bırakın kremi bana gönderilen 1 toplu iğne dahi olsa mutlaka teslim etmelisiniz,sizi ciddiyete davet ediyorum dedim.
Gerçekten çok kızmıştım,bana kızmayın dedi.Siz olsanız kızmaz mısınız?

Arkadaşlar benim tahminim şudur ki,bunların bu kadar geç sürede dağıtım yapmaması aklıma kötü şeyler getirdi.Ne malum elemenların kargolarımızı alıkoymadığı?
Sizlerden özellikle rica ediyorum,yukarıda arkadaşların yazdığı telefonla görüşüp hakkımızı arayalım.Hakkımızı aramazsak bunlar resmen kargolarımızın üzerine yatacaklar diye düşünüyorum.
Bir de Avon'un internet sitesinden mağduriyetlerizi dile getirelim,Etkin dağıtımın bizi mağdur ettiğini yazalım ki bundan sonra böyle bir durumla karşılaşmayalım.Ben şikayetvara ve Avon'a yaşadığım mağduriyeti yazacağım.
Umuyorum herkes kazandığı ürününe biran önce kavuşur.