Son günlerde, kargocularda adreste bulamadık yeni bir gelenek oldu. Benim başıma çok geliyor. Ben evde yokum ama evde devamlı bulunan insanlar var bana hala evde yoktunuz diye mesaj atan kargo şirketi var. Şaşırdım kaldım. Ama ne ilginçse bu evde bulamayanlar bir kağıt bile bırakmıyorlar. Söz konusu olan şey bir hediyede olabilir evrak vb şeylerde olabilir güvenip emenet ediyoruz ama ne hikmetse bu firmalar kimseyi adreste bulmuyor. Bugün en son başıma gelen Aras kargo ile gelicek olan bir paketim vardı daha sabahtan kontrol için aradım dağıtımda gün içinde gelir denilidi. Akşam eve geldim anneme sordum kargo geldi mi diye yok dedi bütün gün evdeydim kapı çalmadı hiç dedi. 5 dk sonra sms geldi evde yoktunuz kargonuz şubede gelin alın 3 gün içinde akşam akşam aradım nasıl evde yokmuşuz dedim bütün gün evde bulunan kişiler vardı dedim birde evde olmasak bile kağıt bırakmanız gerekmiyor mu dedim ımm hımm tekrar bilgileri aliyim ben vs diye geçiştirdi.Bakalım yarın ne diyecekler ama artık bazı kargo firmalarına güvenmiyorum göz göre göre yalan söylüyorlar.