0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok artık ben sana para göndereym bana bişeler al yolla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaaaaaaaaaa tamam bana adanaya bilet kazanalm hemenn bir ara anlatırım sana sosyete pazarını düşün ama bunlar yere serilmiş kaldırım tezgahı,ama avrupa ve amerikan malları.öyle sosyete pazarındaki çakma ürünler değil 1 liraya orjinal 400 liralık gözlük bile düşebilir.bazen şansına 1 liraya altın kolye bile bulabilirisn tezgahın içindeki dolu bakır bilekliğin arasında
yaaaaaaaaaaa tamam bana adanaya bilet kazanalm hemenn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyaaaaaaaaaaa tamam bana adanaya bilet kazanalm hemenn bir ara anlatırım sana sosyete pazarını düşün ama bunlar yere serilmiş kaldırım tezgahı,ama avrupa ve amerikan malları.öyle sosyete pazarındaki çakma ürünler değil 1 liraya orjinal 400 liralık gözlük bile düşebilir.bazen şansına 1 liraya altın kolye bile bulabilirisn tezgahın içindeki dolu bakır bilekliğin arasında çalıntı mı bunlar nasıl olur 1 lira ya ?yoksa deliriyor mu millet arada
kaçak kaçık saçık
cok sagolun ama simdide kazandım ama mail adresimde kabul etmiyor iyide kucuk yazmam izin vermiyor ne yapacagım resmen aglamak uzereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaçak kaçık saçık bunlardan taktik olur mu acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkaçak kaçık saçık bunlardan taktik olur mu acaba 1 tanesi belki kelimeler var taze bekliyor derin dondurucuda ama zaten hgk yi besledik kalmadı yapmayan