0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım istedii smdi yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa benimdeeeeeee neden diyeceksin çünkü ben bunu başından beri gofredo zannediyordummmmm daha 1 ssat önce farkettim halley gibi olan çikolata olduğunuuuuuuuu, inanmıyorumm kendimeee. çok canım çekiyoooo şaşkınlığımın cezasını çekiyorumm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa gel bize envayi çeşit çiko var vereyim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım istedii smdi yaaa benimdeeeeeee neden diyeceksin çünkü ben bunu başından beri gofredo zannediyordummmmm daha 1 ssat önce farkettim halley gibi olan çikolata olduğunuuuuuuuu, inanmıyorumm kendimeee. çok canım çekiyoooo şaşkınlığımın cezasını çekiyorumm zevkler tartışılmaz ama ben gofredoyu daha çok seviyorum benim o öyle abartıldığı kadar güzel değil ama hiç birisi favori çikolatam değil bounty,rafaelo,ferro rocher,cadbury bunlar favorim sırasıyla
zevkler tartışılmaz ama ben gofredoyu daha çok seviyorum benim o öyle abartıldığı kadar güzel değil ama hiç birisi favori çikolatam değil bounty,rafaelo,ferro rocher,cadbury bunlar favorim sırasıyla