arkadaşlar bişey sormak istiyorum daveti ve oyun isteğimizi kabul edenler tek tek görünüyormu ateşlerin üzerinde ya anlamadım bende kimse çıkmıyo? nerden biliyorsunuz 11 i tamamladığınızı?
arkadaşlar bişey sormak istiyorum daveti ve oyun isteğimizi kabul edenler tek tek görünüyormu ateşlerin üzerinde ya anlamadım bende kimse çıkmıyo? nerden biliyorsunuz 11 i tamamladığınızı?
kabul edenlerin zaten üstünüze geldiğinde değiştiremiyorsunuz kabul etmeyenlerde oyuncu değiştir dye bir şey çıkıyo
özelden mesaj yoluyla facebook linklerinizi paylaşırsanız daha doğru olucaktır
facebooktan 3 kişi ekledim engelledi yahu :s bende diyorum neden hiç kişi çıkmıyor
kabul edenlerin zaten üstünüze geldiğinde değiştiremiyorsunuz kabul etmeyenlerde oyuncu değiştir dye bir şey çıkıyo
Bende hepsinde arkadaş ekle yazıyor. Kimse kabul etmemiş mi demek ozaman
ben buradan biriyle sağolsun arkdaş oldum ama oyun daveti gerekli değilmi katılmak için? davets,z olmuyormu?
tamamladım çok teşekkürler arkadaşlarım. eksik olan varsa davet göndersin kabul ederim
yaf bu hala kazandınız diyomus kuzen yapmış biraz önce bitirmis hala top kazandınız diyormus nasıl dolmadıki daha bu 1000 kişi merak ettim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
banada gönderebilirsiniz
eve gidince bakıcam.Eksiğim varsa size davet yollayacağım