Gönderen Konu: BP Club Card’dan Her hafta 1 Ford focus otomobil kazanma şansı  (Okunma sayısı 2715 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Ynt: BP Club Card’dan Her hafta 1 Ford focus otomobil kazanma şansı
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2011, 17:14:11 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kaç katılım oluyor buna

98455

oha!

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2011, 17:29:16 »
Bu katılım bana pek inandırıcı gelmedi.Dikkat ettim bp shoplardan alışveriş yapıp da çekilişten haberi olmayanlar kartla yapmıyor.Ben kaç defa su alıp bp kartı uzattığımda görevli aval aval baktı.Sorduğumda ise sizden başka katılan yok demişti.Yani tabiki ülkede bp istasyonu çok fazla ama haberli olupda bu sayıya ulaşır mı bilmem.Demekki millet de bizim gibi çekiliş hastası olmuş.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 30 Aralık 2011, 17:36:22 »
kaç katılım oluyor buna

98455

OĞURELLER de bir keramet var o zaman buna inanmaya başladım

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 30 Aralık 2011, 22:29:19 »
Bu katılım bana pek inandırıcı gelmedi.Dikkat ettim bp shoplardan alışveriş yapıp da çekilişten haberi olmayanlar kartla yapmıyor.Ben kaç defa su alıp bp kartı uzattığımda görevli aval aval baktı.Sorduğumda ise sizden başka katılan yok demişti.Yani tabiki ülkede bp istasyonu çok fazla ama haberli olupda bu sayıya ulaşır mı bilmem.Demekki millet de bizim gibi çekiliş hastası olmuş.

görevliler geçiriyor kartını :)

Çevrimdışı sakingolge

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2011, 23:27:57 »
kampanyanın sacma olduğu cekılişe katılım bitimi 1 hafta oldu hala radyo reklemların da cıkıyor. ben dedım uzatıldımı acaba yoo uzatılmamıs .ee bu resmen mılletı kandırma .bıten bır kampanya nın reklamları hala devam edıyor

Çevrimdışı dortok

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 30 Aralık 2011, 23:34:15 »
meşhur ogureller o katılım sayısının yarısından fazlası bunlarındır allah bilir.
Allah gözünüzü doyursun.

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 31 Aralık 2011, 10:59:01 »
Sürekli Oğureller soyadına mı çıkıyor arkadaşlar?Ben olaya fransız kaldım da.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
BP Club Card’ın kampanyasında ilk üç Ford Focus sahiplerini buldu

BP’nin Club Card sahibi müşterileri için düzenlediği “5 hafta boyunca her hafta 1 adet Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS” kampanyasının ilk üç haftası tamamlandı. BP Club Card müşterilerinin istasyonlardaki marketlerden yaptıkları alışverişlerle çekilişe katıldıkları kampanya 2 hafta daha sürecek.

Kampanya 2 hafta uzatılmış sanırım ama katılım aralıklarını bulamadım!!!!

BP Türkiye’nin,  Club Card sahibi müşterileri için düzenlediği “5 hafta boyunca her hafta 1 adet Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS” otomobil çekilişi kampanyasının ilk üç haftasının talihlileri belli oldu. İlk hafta çekilişini Adana’dan katılan Gökhan Yanıktepe, ikinci hafta çekilişini Çanakkale’den katılan Eyüp Kurt ve üçüncü hafta çekilişini de Konya’dan Serhan Sezer  kazandı.

BP, Club Card sahibi müşterilerine BP Club üyesi istasyonlarda bulunan marketlerden kartlarını kullanarak yaptıkları alışverişlerde 5 hafta boyunca her hafta 1 adet Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS otomobil kazanma şansı sunuyor. İlk üç haftası sonuçlanan ve iki  hafta daha sürecek kampanyada BP Club Card sahipleri yaptıkları en az 1 TL’lik alışveriş için alışveriş tutarı kadar katılım şansı elde ediyorlar.
BP Türkiye tarafından düzenlenen yeni kampanyada, BP Club üyesi istasyonlarda bulunan marketlerden BP Club Card’larını kullanarak alışveriş yapanlar bir çekiliş şifresi alarak Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS çekilişine katılmaya hak kazanıyorlar. Bu şifreyi ve aralarında birer boşluk bırakarak ad, soyad ve adres yazarak kısa mesaj ile 2766’ya gönderen BP Club Card sahipleri her haftanın sonunda noter huzurunda yapılan çekiliş ile 1 adet Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS otomobil kazanma şansı elde ediyorlar. Çekilişler izleyen haftanın Çarşamba günleri yapılıyor ve her haftanın kazananı takip eden Cuma günkü Posta Gazetesi’nde ilan ediliyor.

Kampanya çerçevesinde sadece BP marketlerinde satılan akaryakıt dışı ürünler için yapılan alışverişler çekiliş hakkı kazanıyor. Ford Focus Comfort 5K 1,6i 105 PS kazanma şansını yakalayan BP Club Card sahipleri ÖTV ve KDV hariç diğer yasal yükümlülükleri kendileri ödüyorlar.

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
5. dönem Kazanan talihliler 13.01.2012 tarihli Posta gazetesinde duyurulacakmış.

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
bu kampanya bitti mii?